Відповідь на блог "Так не будет"

Темы:
Обо всем

Прочитав блог «Так не будет!» http://dynamo.kiev.ua/user/godar/144015.html

Щось дуже сумно стало від прочитаного, тому хотілось трохи «розігнати хмари» від цього блогу.

Наведу лише деякі фрази автора:

«Этот пост - не прогноз. Он попытка "расследования" некоего внутреннего предательства».

Те, що можлива зрада - 100%. Але хіба не для того менеджмент, щоби його (їх) зрадників викрити? Значить працюють погано. 

"К чему бы это вдруг у нас сменился генеральный спонсор..."

Відповідь дуже проста - тому що за нього взялись "не по-детськи" по всіх фронтах (фінансових). Ось людина і економить ці фінанси. Пам'ятаєте слова Ярославського про причини продажу Металіста: "Главная причина - БЕСПРЕЦЕДЕНТНОЕ психологическое давление".

«Скажите честно, вы верите в чудо (ясно о чем я)?»

Я вірю, надії мало, а ось вірити можна і треба. Вірю, що в наступному чемпіонаті Блохін створить команду однодумців, об'єднаних однією ідеєю. Для цього буде, як мінімум, один сезон. Так, грошей у Суркіса врази менше, ніж у яничар. Так зараз гроші у футболі майже все, але НЕ ВСЕ. Хіба не доказав у минулому чемпіонаті Кривбас цю істину? Пацани без зарплати видали досить гарну серію, і стали у другому колі командою-відкриттям. І без зірок у складі. Хіба це не показово?  Так - клуб  зник, ніби його і не було. Без грошей клуб не існуватиме. Але для успіху не потрібно мати мільярди. Багатий не той, хто багато заробляє, а той, хто мало тратить. Поки що у нас (у селекції) не так, зовсім не так. На мою думку, це треба брати за основу, раз іншого не дано.

Колись на сайті вже писав про фільм "Людина, яка змінила все" (в гол. ролі Бред Пітт). Фільм за книгою Майкла M. Льюїса про Оклендську бейсбольну команду, менеджер якої пішов іншим шляхом, ніж його конкуренти. Він створив конкурентноздатну бейсбольну команду, попри фінансові труднощі. Він бачив, що команда топчиться на місці: лідери команди, попри великі контракти, втратили мотивацію. Власники більший бюджет не виділяли, тому що не могли. Менеджер пішов шляхом розпродування практично всіх лідерів, зменшив бюджет, а завдяки правильній селекції в умовах достатньо скромного бюджету досяг мети і створив команду, що встановила рекорд по перемогах в історії гри. Фільм оснований на реальних фактах.

Хіба у нас вже не має талантів? Є!!! Ось кого вже маємо 100%: Ярмоленко, Гармаш, Хачеріді, Гусєв, Коваль, Велозу, Аруна, Ідеє, Безус. Залишалось зовсім мало - «просіяти», тих, що залишились і створити КОМАНДУ.

Хтось надіявся, що чорногорців так прихлопнемо? Надіялись всі, а ось хто вірив? А пацани взяли і розмазали їх по полю. І величезний вклад у цю перемогу зробили наші: Ярмоленко, Гармаш: три голи з чотирьох.

А може це наш шлях?

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Valeriy Sytnichenko(sulzer1965) - Читатель
    13.06.2013 10:17
    Коноплю надо покупать . За любые деньги ( не думаю что Поломойский там офигенные мильярды запросит ).
    • 3
Комментировать