Об’єднаний чемпіонат, який нам потрібен!?

Темы:
Чемпионат Украины

Панове

Хочу запропонувати свій(зібраний із різних точок зору) варіант проведення об’єднаного чемпіонату, котрий дозволяє зберегти незалежність, додати конкурентної ігрової практики нашим кращим клубам, зберігає незалежне представництво в євро кубках, плюс всі інші, вже неодноразово озвучені переваги об’єднаного чемпіонату.

               За прикладом НХЛ і НБА формуються два дивізіони «Україна» і «Рассея» по 9-10 команд в кожному. Проводиться чемпіонат де кожен грає з кожним(34-38ігор, в кожній грі є переможець. Очки нараховуються: програш – 0; програш в додатковий час 1; програш по пенальті 1.5; виграш по пенальті 2; виграш в додатковий час 2.5; виграш 3.  В додатковий час +2 заміни. Все це піднімає глядацький інтерес – «за ті самі гроші» можна побачити і додатковий час і пенальті.),  а місця розподіляються всередині дивізіону. По результатах регулярного чемпіонату визначається чемпіон, остання вилітає  і представництво в євро кубках для кожної з країн. Далі стадія – «плей-офф». Ігри до двох перемог, грають 1а з 8ю і т.д. зі свого дивізіону. Визначається володар кубка країни(чи якогось спонсора). А вже володарі кубків розігрують між собою кубок об’єднаного чемпіонату(газпрому).  ІТОГО фіналісти проводять по 8-12 ігор. Регулярний чемпіонат закінчувати в травні, а стадію «плей-офф» проводити коли всі інші вже відпочивають – це значно підніме інтерес на заході до нашого  супер-кубку серед глядачів, а відповідно і гравців.

                В такому випадку, ми, як держава, гарантовано маємо свій чемпіонат, незалежне представництво в євро кубках, і представника в фіналі. А як глядачі – «кучу» нових вражень і можливість наочно побачити більше зірок світового масштабу!

                Звичайно, що залишаються деталі в яких все може і ховатись, наприклад, суддівство. Як варіант – кожен судить на своїй території, або навпаки. Керівні органи об’єднаного чемпіонату повинні підпорядковуватись національним, а голова – щороку від іншої країни.

 

 

Автор: (anatoliy75)

Статус: Наставник (1626 комментариев)

Подписчиков: 1

37 комментариев
Лучший комментарий
  • александр колотов(al-ex82) - Начинающий писатель
    17.06.2013 07:17
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии