Раз, два три і Ленс наш!

Напевне другий раз за останні 10 років хочу згадати секлекцію "Динамо" позитивно. Перший раз - підписання Велозу, другий - Ленса. Підписання Ленса пройшло без лишніх "шума и пыли". Декілька повідомлень і він НАШ! 

Не знаю, чи змінилось щось в штаті селеції "Динамо", чи там нарешті зрозуміли, чи їх "зрозуміли" але підписання голандця - це приклад того, як потрібно підписувати гравця.

Не здивуюсь. як епопея з Мбокані була лише прикриттям для підписання Ленса, хоча хотілось би бачити і Мбокані в "Динамо".

Тішить, що нарешті в "Динамо" міняють латиноамериканський вектор на європейський. Адже за останні десятиріччя ми набили дорбу гулю на цьому ринку.

Прийшов футболіст, який не говорить, що все свідоме життя мріяв грати в "Динамо", а реально дивиться на речі

Голандська преса назвала підписання контракту "мега-конрактом", адже від сьогодні Ленс ввійшов в десятку футболістів цієї країни по розмірах зарплатні

Ленс вважає підписання контракту дуже вигідним для себе як з фінансової так і спортивної точки зору, так як "Динамо" котирується в Європі вище ,  а ніж ПСВ чи Аякс (приємно ж як!!!).

Ленсу 24  роки - контракт на 4 роки. Це значить, що найкращі роки ( як для футбольного віку) він проведе в Києві.

Одним словом, + + + селекції за Ленса. 

P.S. А може і наша з вами критика селекційної слжби вплинула на її роботу!!! Якщо так, значить ми з вами недарма тут на квавіатурі блоги і коменти пишемо.

 

 

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

15 комментариев
Лучший комментарий
  • Toni Black(MiloRd) - Наставник
    18.06.2013 20:39
    4 Бангура ИМХО
    • 11
Комментировать