У Карпатах скасували зарплату для футболістів

Карпати

Після того як львівські Карпати завершили сезон на ганебно низькому місці і ледь врятувались від вильоту, в клубі розпочалась справжня революція: змінився тренер, психолог, клубний автобус, а дев’ятнадцять гравців були виставлені на трансфер.

Але на цьому зміни в Карпатах не закінчились. Як повідомляє прес-служба клубу, керівництво ухвалило ще одне неочікуване рішення: відтепер офіційно всі зарплати в клубі скасовуються і футболісти будуть отримувати символічну платню розміром в одну гривню.

Таким чином Карпати стануть першою аматорською командою України, що виступатиме у прем’єр-лізі.

- Сучасна фінансова політика у футболі себе вичерпала. Футболісти отримують величезні суми, але при цьому їх зовсім не хвилює результат. - коментує ситуацію фінансовий менеджер Карпат Василь Ванько – Ми зовсім скасуємо зарплатню по контракту, а гру команди оцінюватимуть вболівальники. Ми зробимо вхід на стадіон безкоштовним і після матчу гравці з кошиками самі будуть збирати по трибунах гонорари від вболівальників. Тепер все буде залежати від самих гравців і одночасно збільшиться кількість вболівальників на трибунах.

Василь Ванько наголосив, що подібна практика вже давно успішно діє в чемпіонаті Турківського району де виступає команда з його рідного села, а її найкращий бомбардир Іван Чугайстр уже встиг отримати чимале заохочення від вболівальників: три центнери картоплі, новий плуг а також гетри клубу «Барселона».

P.S Не воспринимайте всерьез)))

Источник:Репортажист

 

Автор: (Roma_)

Статус: Наставник (1127 комментариев)

Подписчиков: 6

12 комментариев
Лучший комментарий
  • Николай Кос(shtunder) - Старожил
    03.07.2013 11:12
    Хорошо что постскриптум написали, а то учитывая что творится в Карпатах, можно было бы и всерьез воспринимать)))))))))))))
    • 4
Комментировать