"Не розумію"

Якщо чесно то для мене саме неприємне коли після матчу тренер говорить, що "не розуміє чому так вийшло". Бо тоді не зрозуміло що мало вийти і що тренер робить, щоб таке виходило. Поки, Блохін таке не росказує поки мені і спокійно. Тому в принципі я не розумію чому деякі вболівальники "перегрілись" вже після двух турів.

Команда грає, гравці борятся, як і опоненти - нормальне спортивне змагання. Ось "Металіст" йшов 6 чи 7 сезонів, щоб здобути 2-ге місце, чому ж ми маємо туди добігти за рік? Я наприклад бачу, що команда б"ється, шукає свою силу, але в неї немає зараз чогось такого, щоб вважатись фаворитом. Щоб, мати "психологію переможця" треба перемагати, а "Динамо" на рівні сезону цього вже давно не робило.

Що ж до того, що ми маємо дорогих гравців то це поки вони не почнуть стабільно вигравати - є проблемою виключно бюджету клубу. На полі бігають не мільйони як звісно. В кінці кінців нових гравців придбали для того, щоб вони на своєму клаптику поля створювали перевагу в першу чергу в індивідуально-технічному плані, але навіть тут ми намагаємося зрівнятись з Шахтарем та Металістом. Тому на данний момент я не бачу у нас стратегічних переваг на конкурентами, але й не бачу що можна було б зробити поіншому - тому і критикувати не бачу сенсу, а тим більше казати що ми забов"язані зайняти перше місце.

Мені імпонує менталітет новачків які загалом всі говорять, що прийшли в Динамо бо матимуть змогу тут приєднатись до сильної команди і підвищити свій рівень гри. Хай так і буде. Я поки що бачу, що в порівняні з минулим роком рівень гри наших гравців підвищився, рівнем самовідачі я задовелений, а за результат відповідає тренер - і на данний момент при всіх присутніх факторах - результат є таким яким і має бути

 

Автор: (coffee)

Статус: Начинающий писатель (96 комментариев)

Подписчиков: 0

14 комментариев
Лучший комментарий
  • Саша(Alexandr_SP) - Эксперт
    21.07.2013 20:04
    Тому , що шість сезонів тому Металіст дома влітав Дніпру 0-6, тобто стартовий рівень був, якби пом' якше- нижче...
    • 11
Комментировать