Потрібно терміново повертати СаШо у ворота!

Темы:
Динамо

Я нічого не маю проти Коваля, він дійсно талановитий воротар......Але в цьому ЧУ він просто лажає в кожному матчі - необов'язкові голи; всі удари від нього відлітають як від стінки, що провокує його травми і травми захисників; гри на виході взагалі немає, а якщо є, то м'яч від його кулаків відлітає максимум за воротарський майданчик; швидко розпочати контратаку не вміє, а про гру ногами я взагалі мовчу.

І найголовніше в нього немає впевненості і досвіду.

Тому я пропоную повернути в рамку воріт справжнього капітана і динамівця - Олександра Шовковського! Він точно виглядав у матчі з Волинню не гірше Коваля у решти матчах, а в багатьох компонентах значно краще - швидке введення м'яча у гру, впевнена гра на виходах і найголовніше керування захистом Динамо (і при побудові стінки, і при контратаках суперника).

СаШо - це однозначно авторитет на полі, і Гусєв чи Ярмоленко з ним не зрівняється в цьому. Плюс мегадосвід Олександра однозначно допоміг би команді у скрутних ситуаціях.

І наостанок, думаю Шовковський заслужив у свій останній сезон відстояти не один чи два матчі в основі, а хоча б половину (звичайно ж при стабільно хорошій грі).

Автор: (metalizator2009)

Статус: Эксперт (8058 комментариев)

Подписчиков: 2

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Carl Rush(Rush) - Наставник
    13.08.2013 14:43
    Ковалю надо доверять.Воротчик он хороший и перспективный.
    Но парня можно и сломать,психология вратаря дело тонкое.
    Может действительно поставить СаШо на пару матчей,пока вся эта хрень не уляжется и команда не заиграет.
    К тому же СаШо сможет на поле парней немного расшивелить.
    • 4
Комментировать