Чи варто за дії фанатів карати клуби?

Після сьогоднішнього матчу Севастополь - Дніпро, подумав: а чому клуби мають каратися штрафами за дії тих, хто в клуюбі не працює, на кого клуб не має жодного впливу? Це якби супермаркет "Караван" покарали штрафом на вбивства Мазурка... Я ще розумію таке покарання, як гра без глядачів, але й тут страждає клуб, який не отримає коштів від продажу білетів, та й футболістам не подобаються ігри без глядачів.

Щось своє придумати для боротьби з такими відморозками, які ледве не поранили своїх же равців, можна, але для чого фантазувати?

У Великобританії придумали дієвий спосіб - довічне відлучення футбольних хуліганів від відвідування матчів. Ох і багато хто задумається... Але в Англії зараз одна з найкращих обстановок під час матчів.

А з урахуванням "чесності" нашої КДК ФФУ, то так можна і команди без грошей залишити (побачемо, як відреагує на севастопольський інцидент ця шарашкіна контора)

Автор: (ProFFesor)

Статус: Эксперт (8547 комментариев)

Подписчиков: 6

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Андрей Александрович(Eternityoflife) - Наставник
    17.08.2013 22:30
    Матч доигран, поэтому технички точно не будет, максимум, что могут и должны сделать, так это впаять пару матчей без зрителей.
    • 2
Комментировать