Срна у всій красі

Не знаю, що так вплинуло на Євгена Арановського у матчі Шахтар-Металіст: чи присутність на стадіоні куратора суддівства, чи те, як відсудив  Анатолій Жабченко у матчі кротів з Дніпром, але до суддівства майже не має запитань.

Є лише одне "НО". Це поведінка та реакція гравців шахти на дії судді у цьому матчі.

Те, що Срну потрібно було вилучати - це факт. Такої неповаги до судді рідко коли зустрінеш. І що найдивніше - суддя судив добре. Уявляю собі, що б витворяли кроти, коли їх так судили як Динамо у матчі з Металургом З. Як же кроти привикли до "правильного" суддівства (бакси, швеці і т.п.). А коли зустрічаються з нормальним незаангажованим суддівством - піна з рота йде. Навіть свої коментатори на каналі його осуджують. Те, як поводив себе цей футболіст виходить за всякі рамки. Не впевнений, але здалось, що Срна і до румуна щось пальцями показував. 

Думаю його саркастичні хлопання у долоні, кривляння бачив і куратор суддівства і члени КДК і "нагорода" знайде свого героя мінімум двохматчевою дискваліфікацією. Надіюсь, що суддя і інспектор матчу відмітять таку поведінку у протоколі матчу, а КДК визнає, що це в межах їхньої компентенції. 

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

45 комментариев
Лучший комментарий
  • Роман Колодий(vinnitsa.ua) - Читатель
    31.08.2013 22:17
    арановский слдующий тур пропустит из-за травмы)))
    • 11
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии