Суцільні "ЧОМУ?"

Не думав писати цей блог, але почитавши післяматчеві в'ю нашого тренера, не витримав.

Належу до тих, хто не хотів його призначення на посаду головного тренера, так як не вважав і далі не вважаю його тренером рівня «Динамо». Але раз Суркіс так вирішив, залишалась (а тепер майже не залишилась) надія на те, що зможе.

Тому практично ніколи не хаяв на його тренерські здібності.

Ось і по вчорашньому матчу багато запитань на які не находжу відповідей.

Перше запитання. Те, що команду трясе ще з минулого року, визнали вже усі - навіть бабки, які насіння продають. Підтвердженням цього була і передматчеве зібрання команди. Про що там говорили, ми можемо лише здогадуватись. Колись вся команда «Динамо» наголо стриглась в такому випадку  - тому причина зібрання зрозуміла. А що вирішили - нам не сказали. Але коли проходить таке зібрання, значить команді потрібен психологічний позитивний поштовх, а саме гарний результат наступного матчу. Ризики потрібно звести до нуля, а що ми побачили у стартовому складі - на поле виходить половина оновленої команди у порівнянні з попереднім матчем. Що ми отримали - ще більшу незіграність граців, більше помилок і бардаку. ДЛЯ ЧОГО?!?!? Чому не випустити зі старту Безуса замість Баланда, Мбокані замість Ідеє, Драговіча замість Віди??? Чому у перщому таймі не забити парочку м'ячів, а у другому експериментувати?

Друге. Гра Віди  - це суцільний жах: обрізки, неточні паси, прольоти повз м'яч. Якби не Хачеріді (єдиний, до кого в мене не має запитань), нахапали б ми повну торбу. Ще у грі з Актобе в Казахстані був неприємно здивований рішенням тренерського штабу випустити Віду крайнім захисником. Що з цього виходило, побачили усі, окрім тренерського штабу, тому що у київській грі з тим же Актобе Віда знову вийшов на заміну на край оборони. Тепер замість надійнішого Драговіча в парі з Хачеріді бачимо Віду. Для себе вирішив, що Віда відноситься до граців, які постійно мають грати, в іншому випадку він стає вкрай невпевненим у собі. Пригадайте передсезонні ігри: перший матч - суцільні помилки, другий матч - багато помилок, третій матч - майже без помилок, четвертий матч - Віда класний захисник.

Ситуація з Баланда і Ідеє не набагато краща. По Ідеє взагалі у мене складається враження, що він постійно грає за свою збірну, а у нас працює "за сумісництвом".

Третє. Може у тренерський штаб запросити спеца по стандартах? Я розумію, що це дивно звучить, а що робити? Чому маючи з десяток кутових ми нічого з цього не використовуємо? Чому при подачі кутового на ближню штангу там нікого не має, чому при подачі на дальню штангу там або нікого не має, або м'яч так віддається, що толку ноль? Я вже боюсь наших стандартів, тому що взамін можемо отримати разючу контратаку.

Четверте. Нам сказали що тренерських штаб вивчив гру суперника. Так чому ж тоді ми хочемо забити гол через навіси, коли у штрафній суперника «33 богатиря»? Чому не низом в короткий пас? Чому не спробувати обіграти одного суперника, обігратись з своїм і не спробувати пройти до воріт не через верхні передачі?

П'яте. По самовіддачі гравців майже не має запитань - це факт, але все це нагадує «білку в колесі». Бігає, бігає, а толку нуль. Те, що по полю найшвидше бігає м'яч треба тренерському штабу самому зрозуміти.

Шосте. Слова Ярмоленка «...так, как половина стадиона сегодня «болела» - против нас, лучше пускай сидят дома и не приходять». Не потрібно так, Андрію. Ви ж для вболівальників граєте, чи для себе???? Інший Андрій, той хто Аршавін, колись сказав: «То, что мы не оправдали ваши ожидания, - ваши проблемы».

Сьоме. «....Игроки вас понимают? Не знаю, как переводчики доносят...Придется, наверное, французский язык учить...». А перед придбанням футболістів хтось про це думав?

Хто дасть відповіді на запитання???

 

P.S. ГАРМАШ ПОВЕРТАЙСЯ СКОРІШЕ!!!!!!

P.S.P.S. А ось і підтвердження щодо психологічної впевненості  від О.Гусєва "Когда нет результата, все плохо. Мы создаем моменты, но не забиваем, теряем очки, а с ними и уверенность в себе. И все только усложняется. Когда все валится из рук, когда плохо идет игра, не каждый может терпеть и, невзирая не невезение, проявлять свои лучшие качества. Очень тяжело. Мне стыдно уже на улицу выходить. Дальше «Динамо» падать некуда

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

Комментировать