Втрата зв"язку.

Постараюсь коротко.

 Я вболівальник, але я підтримую сказане Андрієм Ярмоленко..Ви спочатку уважно вдумайтесь до кого він звертається. А звертається він не до всіх уболівальників, як то хочуть нам показати  оброжені глори.

Я приїхав до Києва з дочкою за 400км і нам було  гидко бачити як аплодують голу Генка,  як обертаються спинами до поля,і як кричать "Ганьба".....

Втрата  звязку..

Можу побитися об заклад що третина стадіону голу так і не бачила, бо пооберталися . встаючи,, до ультрас, які в свою чергу  припинили скандування в підтримку команди і пообертавшись головами в іншу сторону від поля слідкували як  між ярусами група  людей гамселила іншу... Саме в цей момент забили нам гол...Символічний збіг обставин  ???... Втрата звязку...

Я послухаюся поради Андрія.  і приїду до Києва ще раз із дочкою щоб підтримати команду і в горі і в радості....доки не спорожніє стадіон, не погаснуть прожектори..

Автор: (SuperCup1975)

Статус: Наставник (3748 комментариев)

Подписчиков: 1

24 комментария
Лучший комментарий
  • Ivan Dmytruk(SuperCup1975) - Наставник
    21.09.2013 15:37
    Мінусуйте , мінусуйте... А я грав у футбол, і знаю - для молодого гравця який відданий своєму клубу і грі , особливо , коли не все виходить, ПІДТРИМКА ВБОЛІВАЛЬНИКІВ ДУЖЕ ВАЖЛИВА....інакше це стає рубцем на серці.!!!!!!
    • 8
Комментировать