Профутбол "руліт".

Дивився Профутбол і був під враженням, це щось з чимось!!! Весь сюжет показували голи в наші ворота, навіть тих матчів в яких ми виграли!!! Колись памятаю гнала вся передача на Мілевського а тепер розповідають який він супер форвард і що Блохін його зїв, запитували самі в себе як це Міля 11 років протримався в ДК, наче вони інтервю Суркіса не читали в якому він розказував скільки нервів потратив на Тьому!

!!! Було смішно слухати про те що матч виграв не тренер а гравці, мов самі поговорили між собою і побігли в перед!!!! А якщо тоді вони так можуть грати то навіщо їм тренер, чому вони до цього так не грали???? В Кривбасі без зарплати бігли в перед а тут що, потрібно кожного просити???? Я розумію що в нас є проблеми, але чому їх не подати в більш коректній формі, як про фарми Шахти то всі мовчали і слухали що очкастий скаже, а тут на тобі які сміливі!!!! А запитувати тренера про Магата і інчі слухи то це вже остання стадія дибділізму, потім звичайно будуть дивуватись чому Блохін хамло???? Я одного не зрозумію, чи це Курченко справді канал купив чи вони так хочуть піднести свій рейтинг між кротами!!!! Після ЧмоЛеона, і так рейтенг впав а тепер ще відвернуться вболівальники Динамо від цеї передачі, і потім будуть мірятись, у кого більше... переглядів!!!! П.С. Я останій раз дивився Профутбол!!!!

Автор: (Maik)

Статус: Опытный писатель (485 комментариев)

Подписчиков: 0

6 комментариев
Лучший комментарий
  • Sergiy Nazarko(rum) - Опытный писатель
    23.09.2013 09:41
    Столько дерьма вчера вылили на Блохина что ппц, ну и вишенкой на куче было "Галантный Луческу" (через неделе после того как не пожал руку, об этом даже не упомянули), все занавес. Больше я этот цирк смотреть не буду. Нет у нас в стране аналитических футбольных программ, есть чернуха и заказуха, для промывания мозгов.
    • 4
Комментировать