Його звати - Олег Гусєв

Журналіст каналу "2 +2" Костянтин Андріюк у своєму Twitter зазначив, що після виїзного матчу проти віденського "Рапіда" (2:2), на останніх хвилинах якого "Динамо" втратило перемогу, до сектору українських вболівальників підійшов лише один гравець киян.

"Його звати - Олег Гусєв і він ЄДИНИЙ хто подякував фанатській трибуні після Рапід-Динамо, 2:2! Ось це, схоже ЄДИНА людина у складі Динамо, якій не начхати на футболку та імідж власного клубу!" - написал Андриюк.

Вболівальникам "#Динамо" за підтримку у Відні подякував тільки Олег #Гусєв Журналіст каналу "2 +2" Костянтин Андріюк у своєму Twitter зазначив, що після виїзного матчу проти віденського "Рапіда" (2:2), на останніх хвилинах якого "Динамо" втратило перемогу, до сектору українських вболівальників підійшов лише один гравець киян. "Його звати - Олег Гусєв і він ЄДИНИЙ хто подякував фанатській трибуні після Рапід-Динамо, 2:2! Ось це, схоже ЄДИНА людина у складі Динамо, якій не начхати на футболку та імідж власного клубу!" - написал Андриюк.


Автор: (freedom1988)

Статус: Начинающий писатель (61 комментарий)

Подписчиков: 0

10 комментариев
Лучший комментарий
  • Владимир Курцев(borschiv1963) - Эксперт
    03.10.2013 23:56
    • 5
Комментировать