Дяденька, Вы сейчас выходите?

Автобус, куча народу, маленький мальчик спрашивает у впереди стоящего панка: «Дяденька, Вы на следующей выходите?» Полное игнорирование со стороны панка. Автобус подъезжает к остановке: «Дяденька, Вы сейчас выходите?» Нулевая
реакция. Все вышли, двери закрылись, автобус поехал.

Мальчик со слезами на глазах:
»Дяденька, ну Вы хоть на следующей-то выходите?» Панк ліниво: «Какая тебе разница,
мальчик,... выхожу я на следующей или нет?... Самое главное, чтоб ты учился
хорошо!»...

Вам нічого це не нагадує?

Вчора, після матчу подзвонив товариш. Мовчу... він також... Питаю «Що скажеш?». Відповідь: «Нічого, а ти що скажеш?», -  «Також нічого». Думаю, що в такому стані вчора був багато хто.

Знаєте, що найстрашніше в цій ситуації? Коли пропадають емоції. Вже декілька матчів улюбленого клубу дивлюсь футбол практично без емоцій. А емоції пропадають, коли не має віри і надії на позитивний результат. Думав, що ця яма все-таки має дно, а виявляється - ні .

Конкуренція....конкуренція. Скільки ми чули про неї на початку сезону, як ми раділи, что тепер у нас на одне місце по два, а той три футболісти. Але конкуренція - це добре, коли нею вміти управляти. Що ми отримали на сьогоднішній день? Повний розвал команди через те, що ГТ не вміє нею управляти. Ось скажіть, хто може пояснити, чому не грав вчора Макаренко і Гусєв? Перший видав два хороші останні матчі. Для чого було випускати Тремулінаса? Другий (Гусєв) капітан команди, людина безмежно віддана «Динамо», боєць,  і має грати з перших хвилин матчу, тому що це теперішнє серце «Динамо». А у нас знову експерименти зі складом. Легіонери почали давати в'юхи, що прийшли грати в основі, а не сидіти на лавці, і ГТ зразу їх в основу. Про що це говорить? Людина не управляє командою. Хаос, броунівський рух, тупік, яма без дна. Це уже сліпий бачить. І ніякі пояснення уже не спрацюють. Підтвердження - останні прес-конференції після матчів. Бардак, що творить в команді, наочно видно по вчорашньому матчу, коли Мбокані, Ленс, Аруна не забивають з вбивчих позицій, тому що не проблема з психологією в команді.

Те, що головний тренер скоро піде - факт. Це питання вже вирішене. Виникає лише запитання «Коли?». Президент сказав, що приймати поспішних рішень він не буде. Чого чекаємо? А ось тут президент правий. Краще сім раз відміряти. Ніяких колишніх динамівців, ніяких конспектів. Команда вкрай розбалансована. Потрібен авторитетний тренер, який наведе лад. Якщо викинули на трансфери літом 50 млн., може все ж таки спробувати повернути у футбол Юппа Хайнкеса? Ну хоча б Магата.

Автор: (Ruslan5555)

Статус: Наставник (1835 комментариев)

Подписчиков: 0

8 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр Шевченко(SHEVA72) - Наставник
    04.10.2013 09:47
    Прочитал, как под копирку у меня было вчера. Даже когда пропустили второй гол, улыбнулся. Не потому что злорадствовал, а потому что апатия и безразличие к команде наступает.
    Лозунги, "Мы с командой и в горести и в радости....." это все туфта. Когда в "этой" яме нет дна, человек теряет веру. Ну, не помню я такое Динамо. Расстреляйте меня, но я прав.
    Помните переподготовку в армии? толпа нестриженых с перегаром "бойцов" каждый, значимый в жизни человек, а в армии по "зову" приперли. Так и тут, накупили, а понту ноль. Ну они же играли за свои клубы и играли хорошо!
    Мой вывод прост. Менять "генерала" и армия воспрянет духом. Только на "ВИП"
    А Блохин!? Пусть он в нашей памяти останется, супер игроком и обладателем многих титулов.
    Пэ. Эс. Это мое ИМХО
    • 4
Комментировать