Президент ФК "Полтава": КДК - це дитячий садок

Президент ФК "Полтава" Леонід Соболєв розповів чи відбудеться наступний матч за участю полтавчан та розкритикував суддівство в Першій лізі:

" На гру їдемо. Поспілкувався з Поповим і суддівським комітетом, але з КДК не зміг, їздив представник. Та й бажання великого не було з ними спілкуватися, з дитячим садом цим ... Як людина в 22 роки очолює КДК? Давайте реально будемо говорити: що він бачив у футболі, що він досяг? Це перше питання.

У нас зараз Прем'єр-лігу судить п'ять арбітрів. Звідки ці двоє суддів взялися, з Першої ліги, правильно? Про Першу лігу ми забули. Взяли забрали найкраще з Першої ліги, поставили 5 туди, щоб вони по полю не бігали, а за воротами стояли, образно кажучи, з одного і другого боку. Але цей пробіл адже треба було кимось відшкодувати. Або підготувати, а потім вводити туди п'ять суддів ...

Кажуть, святе місце порожнім не буває, і сюди прийшли люди, яким по 25 років, які навіть у футбол не грали і останній раз вдарили по м'ячу, напевно, в піонерському таборі і дитячій школі. І прийшли судити Першу лігу. Їм треба було область, район посудить, "Шкіряний м'яч", який при Радянському союзі був! Люди раніше, щоб потрапити в Першу лігу, йшли до цього 7-8 років, а у них цей крок вийшов за один рік! Попов це прекрасно розуміє, він багато чув. Але не всі у владі його одного. Створили, якщо правильно сказати, Ватикан", - сказав Соболєв інтерв'ю каналу "Футбол".

Нагадаємо, що президент "Полтави" заявив, що команда знімається з чемпіонату після матчу 15-го туру Фавбет-ліги 1 проти "Украгрокома", а на матч 16-го туру проти "Ниви" команда не прибула.

http://www.ua-football.com/ukrainian/first/5273e4c9.html

Автор: (ProFFesor)

Статус: Эксперт (8547 комментариев)

Подписчиков: 6

Комментировать