Як я стою за квитками на Францію...

Темы:
Сборная Украины

Вже два дні як люди стоять у черзі аби забрати свої квитки на футбол. Більш дібільної системи продажу я не бачив. Навіть на Євро я спокійно купляв квитки, хоча бажаючих було у тисячі разів більше. Вибору людям не лишли. Ті, хто замовив через сайт вимугшені тепер стояти кілометрові черги у касах, відпрошуватися з роботи, днювати під дощем - усе задля того, щоб просто забрати квиток. ФФУ та УФІ кажуть, що борються з перекупами. Так простіше було організувати біржеві торги за квитки, ніж так знущатися над людьми. Я розмовляю із такими як я, так виявляється люди із 2-ух ночі прийшли аби забрати квитки. Загалом ситуація така - стадіон нині повністю відображає ситуацію в країні. Ми стадо! Нам сказали так стояти у чергах - ми стоїмо. Нам кажуть іти в Тайожний союз - ми йдемо. Допоки це триватиме???

Автор: (mikled1)

Статус: Старожил (776 комментариев)

Подписчиков: 0

28 комментариев
Лучший комментарий
  • Олександр Вовченко(V.A.N.) - Начинающий писатель
    12.11.2013 15:52
    Я сьогодні забрав квитки, куплені на уфі.ком.юа, над виставкою "Титанік" без черги абсолютно. Приїхав до стадіону о 12-40, в 12-42 вже був з квитками. До сайту дійсно були претензії, квитки вдалось замовити лише о 1-30 ночі, але що головне - вдалось при бажанні. Забрати сьогодні придбані через сайт квитки, як виявилось, дуже просто і зручно - дав паспорт - мені конверт з квитками, на якому вказано мої прізвище та ім'я.
    Повторюю, черги не було взагалі. На фото - черги в каси за квитками, що залишились для продажу за готівку. Не дивно, що черги настільки великі, адже квитків залишилось 5 чи 7 тисяч, а бажаючих важко уявити скільки. Та попри все при надмірному бажанні потрапити на матч все реально.
    • 12
Комментировать