Українська символіка

Панове

Повертаючись на метрі,  учора з майдану, кинулось в очі, на відміну від 2004р, що українська символіка, була тільки у людей, що їхали з майдану! І більше ні в кого! Тоді як у 2004р весь вагон , від дідусів і до немовлят, був у відповідній символіці!

Символіка, це надзвичайно  сильний фактор!

Як для своїх, так і для ворогів! Щоб, ми бачили як нас багато, щоб вороги розуміли, куди вони потрапили!

Чомусь лідери майдану не приділяють цьому достатньої уваги. Пропоную самим поширювати цю ідею! Писати на різні форуми, спеціалізовані гілки , при зустрічі таких постів їх «лайкати» піднімати в рейтингу.

Що робити? Хто що може і до чого готовий!

Приколоти жовто-блакитну стрічку до курточки чи сумки; заплести стрічку у волосся; закріпити прапорець на машині; одіти українську вишиванку;  розмовляти виключно українською(тут до речі багато хто каже – я не можу чисто, тому російською, проте якщо не почати , то ніколи і не зможете); поставити прапорець на своєму столі; вітати зустрічних гаслом СЛАВА УКРАЇНІ! Я впевнений , що народна творчість , запропонує безліч цікавих, креативних рішень!

Кожен вибирає для себе сам, до чого він сьогодні готовий.

Слава Україні!

Автор: (anatoliy75)

Статус: Наставник (1626 комментариев)

Подписчиков: 1

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Иван Максименко(maxivan) - Наставник
    03.12.2013 17:33
    Не дождетесь: на этот вопрос у них ответа нет. И они это не хотят признать.
    Сценарий один: "мене ніхто крім ... (вписать нужное) ... не влаштовує, тому якщо буде хтось інший - це ганьба, "рука Москви" або злючі вороги! Саме Я завжди правий і слухати нікого не хочу!"

    Кстати, кроме минусов других аргументов, по всей видимости, нет... А очень хочется увидеть "дабы глупость каждого видна была".

    Автору: в 2004 именно с ГОСУДАРСТВЕННОЙ символикой была такая же торба. В основном были или голубые, или оранжевые "ленточки", которые выпускались за определенные бабки определенных сил. А навыпускать именно ЖЕЛТО-ГОЛУБУЮ символику ума не хватило даже у Виктора №1. Все подковками занимался, к тому же еще и неправильно расположенными: пробелом ВНИЗ, что и случилось впоследствии, по всем законам символизма :)))
    А на моей машине, и на рабочем столе ЕСТЬ государственный флаг Украины. И НИКОГДА не будет портрета президента, потому, что ни одну персоналию я с Украиной не уравниваю. УКкраина - она единая и неповторимая. И не похожа ни на хитрющее лицо Кравчука, ни на плаксивое лицо Кучмы, ни на убогую физиономию Ющенко, ни на ущербное лицо Януковича.
    Тем более я не ассоциирую (утотожнюю) Украину ни с боксером, ни с кроликом, ни с фашистом, ни с коммунистом, ни с бабой-истеричкой.

    Лепите минусы.
    • 6
Комментировать