Хочеш мир, готуйся до війни

Вже зараз із високою долею імовірності можна стверджувати, що війна, яка проти нас ведеться, носить ... інформаційний характер.

Факти, що підтверджують дану гіпотезу:

1) Усі дії російських військ багатократно тиражуються російськими та проросійськими ЗМІ. При цьому саме російські ЗМІ поширюють завідомо неправдиву інформацію: наприклад, про відхід фрегата "Сагайдачний" із Балаклави.

Це не можливо в принципі, оскільки він зараз взагалі на Кіпрі - повертається від сомалійського узбережжя. Не підтвердилася ні інформація щодо перестрілки з нашими прикордонниками, ні щодо штурму бази батальону наших морпіхів.

2) у суботу почастішали інформаційні "вкиди" у соціальних мережах - то російські танки біля Харкова, то колона техніки біля Запоріжжя. Доходить до відвертого абсурду, коли фейк із московською пропискою у кількох спільнотах одночасно постить про десант росіян у Франківську. Цікавий прийом - поширення інфи про "списки Сталіна", згідно яких будуть репресувати українців після приходу армії РФ. Мета одна і вона очевидна - сіяти паніку. Паніка = тиск на новопризначений уряд. І поки що це вдається. Вже звучать заклики до зміщення певних міністрів.

3) Ми вже про це писали і повторимо ще раз: ні один дебіл за всю історію ТАК реальної війни не починав. Спершу завдаються удари по військових об"єктах, а не по нікому не потрібних приміщення ВРК.

4) Росіяни не підтримують війни із Україною - згідно опитувань, до 2/3 виступає проти. Путін дуже переймається таким чинником, як власний рейтинг ( і це мудро).

5) Реакція Заходу, яка в останні дні дуже млява, свідчить про те, що Путін розкрив перед ними карти і запевнив, що РЕАЛЬНОЇ війни не буде. І йому, схоже, повірили. Більше того - Заходу нинішня ситуація нереально вигідна. Україна стоїть на такому шпагаті, що підпише із Заходом інтеграцію хоч в пекло. І тут вже не Захід проситиме, як у Вільнюсі-2013, а наші приповзуть на колінах.

6) аргумент останній у нашому списку, але ГОЛОВНИЙ по суті - для Росії можливі профіти від анексії України нижчі, ніж втрати від цієї акції. Чи не перший раз в історії України ми можемо потішитися, що є бідною країною, у якої немає особливо на чому нажитися.

ЩО РОБИТИ:

Владі:

1) Як не дивно, але генеральна лінія вибрана правильно - не піддаватися на провокації. Інша річ, що вона по-ідіотськи реалізується. Необхідно активніше "грати м"язми", як це робить Росія. Показати по центральних каналах підйом по тривозі частин, проліт вертольотів і винищувачів, як із гуркотом заводяться танкові дизелі. Має виглядати красиво і солідно - народ треба ЗАСПОКОЮВАТИ!

2) Блокувати силами міліції та ЗСУ основні транспортні магістралі із Криму та із зон дислокації військ у Росії. Ніякої стрільби. Просто стоїмо із грізним виглядом. Кожному КПП, кожній частині придавати якомога більше журналістів, бажано інозмених.

3) Під виглядом боротьби із тероризмом фільтрувати пасажирський потік на кордоні із Росією - "антифашистів" у Харків завезли саме із Росії.

4) Оголосити часткову мобілізацію військовозобов"язаних - найближчий резерв. Перевести із кадрованого на бойовий штатний розпис частини, в першу чергу, моторизованих та аеромобільних військ. Оголосити набір неслуживших добровольців на курси молодого бійця. Владі треба показати, що вона має яйця.

Людям:

Все, про що було сказано - гіпотеза. Так, вона чимдалі тим більше підтверджується, проте готовим треба бути до всього. Тому:

1) правило № 1 - без паніки! Паніка породжує поразку. Панікерів б"ємо в писок, як мінімум - публічно засуджуємо.

2) беремо за приклад Ізаїль, країну, яка постійно і незмінно успішно воює - на час війни критика уряду НЕГЛАСНО ЗАБОРОНЕНА!

3) самоорганізуймося. На базі самооборони та патрульних груп створюємо парамілітарні патріотичні гуртки, де будемо вивчати будову та експлуатацію стрілецької зброї - хоча б на прикладі мисливських карабінів (суть-то майже та сама), особливості партизанської тактики (є купа корисної інфи та відео із Іраку, Сирії тощо).

Пам"ятаймо: ми - українці, ми - нація-Фенікс. Все буде добре - для кожного з нас!

Автор: (VasiaDK)

Статус: Старожил (734 комментария)

Подписчиков: 2

1 комментарий
Лучший комментарий
  • Володимир Аес(mizu) - Наставник
    02.03.2014 10:28
    Вся беда в том, что мы находимся рядом с Россией. Не было бы Крыма, был бы Херсон, или Харьков, или Ивановка. Вся суть в страхе русского народа перед диктатором.
    • 2
Комментировать