Мукачево за єдину Україну!!!

08.03.14 , Закарпатська область, м. Мукачево висловило свою солідарність щодо питання соборності і непорушності територіальної цілісності України. Ми за те, щоб Донецька, Харківська, Луганська області та Крим, були такими ж українськими землями як Львівська чи Івано-Франківська області!!!

Для цього були використані прості телефонні фонарики і фотоапарат, а також такий механізм фотографування як фрізлайт.

СЛАВА УКРАЇНІ!

Ось, що вийшло в результаті:

Мукачево за єдину Україну

Мукачево-Крим - єдину країна

Автор: (RokiSS)

Статус: Опытный писатель (363 комментария)

Подписчиков: 0

4 комментария
Лучший комментарий
  • Рома(RokiSS) - Опытный писатель
    11.03.2014 18:19
    Чесно скажу, не знаю конкретно за угорську спілноту, але не чув, щоб хоч хтось підтримав Росію.
    "Промадьярские" як ви їх назвали настрої є звичайно, оскільки Закарпаття знаходиться в пару км від кордону з Угорщиною, у нас же є села, де люди спілкуються тільки на угорській мові та й наші землі довгий час були під Угорщиною, але нема ніякої мови про референдум щодо приєднання до Угорщини по прикладу Криму, це ВИКЛЮЧЕНО, не було жодного слова про це.
    Щодо російських настроїв, то я особисто не знаю ні одну людину, яка б підтримала у теперішній ситуації Росію чи хотіла приєнання до неї. Блог написаний вище викладений у мене вк, він вже набрав широке поширення не лише по Закарпаттю, а й по всій Україні. Але дивлячись на те як масово його постять Закарпатці і ніхто жодного кривого слова мені не написав на рахунок цього, кількість мітингів у різних містах(хоча вони були і не сильно масовими), я можу зробити висновок, що у Закарпатті нема проросійських настроїв.
    • 1
Комментировать