Референдум в Донецке

У Донецьку інтернет-користувачі оригінально відгукнулися на хвилю сепаратизму, яка захопила Україну – вирішили провести референдум за «воз’єднання» з Великобританією.

У соціальних мережах народилася жартівлива ініціатива голосувати за «возз'єднання» Донецька з Великобританією, оскільки місто засноване англійцем Джоном Юзом.

«Донеччани! Брати-англійці! Настав вирішальний момент!

ТІЛЬКИ ТОБІ ВИРІШУВАТИ, ДЕ БУДУТЬ ЖИТИ ТВОЇ ДІТИ І ЯКОЮ МОВОЮ ВОНИ БУДУТЬ ГОВОРИТИ!

Як відомо, Юзівка («Донецьк») споконвічно англійське місто, засноване великим промисловцем – англійцем – Джоном Юзом. Протягом більше сотні років російські обманювали нас, що це споконвічно-російське місто, а українці – що українське!

Ми вимагаємо референдуму з повернення Юзівки в своє споконвічне лоно – до складу Великої Британії! Слава Джону Юзу і його місту! Боже, бережи Королеву!» – закликають автори ініціативи.

Форма для голосування під назвою «Референдум про повернення Юзівки («Донецька») до складу Великобританії» розміщена під взерненням. Проголосувало вже більше 7 тисяч людей. 61 % із них висловилися за приєднання до Великобританії, 16 % – за широку автономію з регіональним англійською мовою.

Джерело: Donbass****

Автор: (brom53)

Статус: Старожил (904 комментария)

Подписчиков: 6

5 комментариев
Лучший комментарий
  • Вітя Не знаю(ProFFesor) - Эксперт
    23.03.2014 15:04
    Молодці дончани: Донбас порожняк не гонить!!!
    Порожняк гнав один вроді би донецький син білоруського поліцая!!!
    А за оригінальність і гумор - респект, дончани!!!
    • 8
Комментировать