Василь Кобін: як «сипалася» Андорра

 Після повернення до Донецька півзахисник «Шахтаря» та збірної України Василь Кобін поділився своїм враженням про минулий матч з командою Андорри.

–– Василь, з перемогою тебе і з поверненням! Як добралися?

–– Дякую! Добиралися, звичайно, важкувато. На дорогу додому пішло чотирнадцять годин. Зараз відпочиваю на базі. Поки не знаю, братиму участь у тренуванні чи ні. Подивимося, що там за програмою.

–– У першому таймі матчу з Андоррою вам вдалося забити один гол, у другому – п'ять! У чому причина? Напевно, у перерві була серйозна чоловіча розмова?

–– Та ні, просто перший тайм ми грали проти вітру. Андорра просто била м'яч вперед і з нічого створювала небезпеку біля наших воріт. Плюс на нас тиснула необхідність щонайшвидше забити гол і спочатку, у цьому плані, не багато що виходило. Але коли Андрій забив, звичайно, стало грати легше.

–– Можна сказати, що у другому таймі Андорра поступилася Україні фізично? 

–– Ні, просто ця команда грає до першого або другого пропущеного гола, а потім «розсипається».

–– У першому таймі в одній з ігрових ситуацій ви з Андрієм Пятовим не зрозуміли один одного. Признайся, хто з вас припустився помилки? 

–– Складно сказати. Напевно, ні моєї, ні його помилки не було. Просто Андрій сказав, що він грає, я йому залишав м'яч, почав йти. Повертаюся і бачу, що Андрій не встигає і м'ячем ось-ось заволодіє гравець команди суперника. Тому і зчинилася така ось метушня. А так, в принципі, все нормально.

Прес-служба ФК «Шахтар»

Автор: (vlasiuk)

Статус: Старожил (527 комментариев)

Подписчиков: 1

4 комментария
Комментировать