Ярослав Ракицький: «Приклався від душі»

У  матчі проти збірної Андорри, Ярослав Ракицький, захисник донецького «Шахтаря» відзначився першим голом у своїй кар'єрі за національну збірну. Тому і розмова наша почалася саме з цього

— Ярослав, признайся, радий?

— Так! І приводів для радості хоч відбавляй: ми прорвалися до плей-офф, обіграли з крупним рахунком суперника, я гол забив.

— Коли бив по воротах, був упевнений, що все вийде?

— Можна сказати, що так. Здається, удар вийшов непоганим, м'яч «ліг» на ногу як потрібно, позиція була відповідна. Коротше, все було на мою користь – ну я і приклався по м'ячу від душі. — У київському матчі з Андоррою ти участі не брав, але все-таки можеш порівняти цю команду на своєму полі та на виїзді?

— Раз я не грав у першому матчі, моя оцінка навряд чи буде об'єктивною.

На післяматчевій прес-конференції Олексій Михайличенко сказав, що вчора господарі поля як ніякому іншому суперникові у відбірковому циклі подавали кутові та кидали до штрафної аути.

— Згоден з тренером. Цього було вчора більш, ніж достатньо. Може, провиною всьому якась нервозність, адже ми хотіли забити швидкий гол, дозволяли якоюсь мірою суперникові діяти повільніше, щоб він «розкрився». Але добре, що все вийшло саме так, як вийшло.

Прес-служба ФК «Шахтар»

Автор: (vlasiuk)

Статус: Старожил (527 комментариев)

Подписчиков: 1

3 комментария
Комментировать