Це той, який обвинувачує світ у "подвійних стандартах"

РФ чекає від ООН та міжнародної спільноти осуду антиконституційних дій Києва на сході країні - В.Путін

Президент РФ Володимир Путін у вівторок обговорив по телефону з Генеральним секретарем ООН Пан Гі Муном ситуацію на південному сході України і заявив, що Москва чекає від ООН та міжнародної спільноти чіткого осуду антиконституційних дій Києва на сході країні, передає УНН з посиланням на прес-службу Кремля.

"Обговорено кризовий розвиток ситуації в Україні, що різко загострилася у зв'язку з ініційованою київською владою силовою операцією на південному сході країни", - зазначено в повідомленні.

"Володимир Путін, зокрема, підкреслив, що російська сторона чекає від Організації Об'єднаних Націй та міжнародної спільноти чіткого осуду цих антиконституційних дій", - зазначає прес -служба.

http://www.unn.com.ua/uk/news/1331665-rf-chekaye-vid-oon-ta-mizhnarodnoyi-spilnoti-osudu-antikonstitutsiynikh-diy-kiyeva-na-skhodi-krayini-v-putin

ПиСи. А знаєте, я не проти того, щоб ООН засудило Україну за "антиконституційні силові міри" на Сході України, але... після того, як ООН засидуть Росію за дві антиконституційні війни в Чечні, за антиконституційні дії РФ в Молдові, Абхазії, Південній Осетії, за анексію Криму.

Автор: (ProFFesor)

Статус: Эксперт (8547 комментариев)

Подписчиков: 6

4 комментария
Лучший комментарий
Комментировать