Юрій Луценко

Антитерористична операція має початися з Верховної Зради. Саме там має бути закритий фонтан антиукраїнської істерії та брехні. Якщо ми хочемо змін на Східному фронті, у ВР має бути прийнятий закон про люстрацію, який передбачить заборону обіймати посади в політиці і бізнесі для керівників 2010-13 рр ПР і КПУ, керівників їхніх фракцій у ВР та облрадах, їхніх членів у Кабміні та обладміністраціях.

Так само у ВР мають бути негайно позбавлені депутатської недоторканності організатори фашистських законів 16 січня, які призвели до смертей на Майдані. Настав час істини для в. о. Генпрокурора: досить тягнути з підписанням подання про зняття недоторканності з Калетника і Олійника. Нам усім слід вимагати від депутатів результативної АТО проти новоявленного фюрера "Новоросії" Царьова. Проти його партайгеноссе Єфремова. і Левченка та інших одіозних фінансових і організаційних натхненників сепаратизму.

Всі партії і громадські рухи Майдану мають єдиним фронтом негайно обезголовити антиукраїнську гідру. Або розпустити недієздатний парламент. Решту зроблять силовики.

Автор: (ashpa1)

Статус: Начинающий писатель (112 комментариев)

Подписчиков: 0

3 комментария
Лучший комментарий
  • Олег Бойцов(oleg.amg) - Эксперт
    17.05.2014 15:17
    присоединяюсь и поддерживаю.
    • 1
Комментировать