Опять 25

Всі ми в очікувані сьогоднішнього поєдинку. І мені, як вболівальнику Динамо, дуже цікаво подивитись та оцінити нову гру команди, на яку ми так сподіваємось. Забувши зовсім недавну гру проти Шахтаря, я без вагань вирушив на стадіон. У зв'язку з деякими обставинами я приїхав на стадіон раніше, о третій годині.

І не встигнув я навіть піднятись з підземки, як на мене суне проблема, яка наразі актуальна, я думаю, для багатьох вболівальників та просто глядачів теперішнього футболу. Це барига. Не знаю як у інших, але у мене ці люди викликають гнів, хоча сам не знаю чому. Пройшовшись від Палаца Спорту(від рівня B) до самих кас, на своєму шляху я зустрів аж п'ятьох цих гномиків-чоловічків, які дуже настирливо пропонували купити квиток на сьогоднішній матч і кожен пропонував по своїй ціні. До чого веду, я розумію що за усіма не услідкуєш, але треба щось думати... Можливо створити якись комітет по боротьбі з баригами, "анти-барига"?! Ну це звичайно жарт, але проблема я думаю нині актуальна. Можливо у когось є пропозиції, як боротись з цим? Цікаво було б почути пропозиції. Дякую за увагу

Автор: (sta_r7)

Статус: Читатель (6 комментариев)

Подписчиков: 1

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Евгений Б.(Jflash777) - Наставник
    27.07.2014 15:41
    Вообще-то это должен Семененко заниматься этим вопросом! Вице-президент по работе с болельщиками и СМИ, если я не ошибаюсь! Так вот это должно быть под его непосредственным контролем!
    Что делать именно в сегодняшнем случае, это просто проходить мимо, и покупать в кассах, потому как эти барыги продают не билеты, а пригласительные, сам так лоханулся на последнем матче тура прошлого чемпионата. А вот что делать с ними при большом ажиотаже, так это реально вопрос к руководству ДК и НСК Олимпийский! Разговоры веды ведутся уже десятилетия! А воз и ныне там!
    • 5
Комментировать