Українські граблі - Розанов повертається?

Темы:
Чемпионат Украины, Динамовцы, Динамо, Шахтер

Ну що, кажуть що там російський коментатор Розанов міг би повернутися працювати до України. Нічого не вчить українців історія.

23 роки слухали російських зірок шоу-бізнеса, дивились російські новини, слухали російський шансон та дивились серіали про зеків. Вчили поступово їх фєню, прислухались до їх патріарха і таке інше.

Не обрали в президенти занадто радикального Чорновола, а зрештою до влади прийшов зек. Дожилися...

Кожен прояв українства закінчувався або натяками на нацизм, або прямим звинуваченнями в ще в чомусь. Або просто переставали брати українські товари - отак брати-росіяни ромаки викручували руки українцям.

А ми й самі залюбки, мабуть таку звичку нам прищепили через ТВ, їх до себе запрошували. Коріфей Розанов... якже це ми тепер будемо футбол без російської мови слухать?! І давай їх до нас запрошувать...

А чого потім дивуватись російським солдатам в Україні, коли в рядових речах ми самі не можемо відірватись від так званого "руськава міра"? Розанов і Ко - полегшена версія "руськава міра", дещо припорошена версія тих таки "зелених чоловічків". Без зброї, але з язиком та ментальністю, щоб українець не дай Боже не почав вживати українську і ростити своїх зірок.

Здається, історія нас поки так нічому і не навчила. Мабуть, мало померло на фронті українців та мало в нас вкрали землі. Сміливо ступаємо на чергові граблі, розложені росіянами.

P.S. Писав колись вже про Розанова - http://dynamo.kiev.ua/blog/111622.html Пройшло два роки - граблі ті самі...

Автор: (eurocups)

Статус: Эксперт (5987 комментариев)

Подписчиков: 9

193 комментария
Лучший комментарий
  • Володимир Ш.(versus) - Наставник
    23.11.2014 18:43
    Интересная статья.... Судя по таким опусам , меня за то, что я говорю по русски в быту и в жизни скоро тоже к пособникам Путина запишут?? Бред сивой кобылы , простите за низость слога. Или Вы теперь всех русских запишите в "унтерменши"? Вот из-за таких и прокатывает "Кожен прояв українства закінчувався або натяками на нацизм..." Именно из-за такого отношения! А Розанов отличный специалист. Буду рад его слушать.
    • 27
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии