Беланда разом з Кантона і Бланом потрапив у список найкращих гравців "Монпельє" за 40 років

Темы:
Мировой футбол

Атакувальний хавбек київського "Динамо" та збірної Марокко Юнес Беланда увійшов до збірної найкращих гравців "Монпельє" за останні 40 років. На офіційному сайті "Монпельє" завершилося опитування, у ході якого вболівальники обрали список найкращих гравців "паладинів" за 40 років існування команди після злиття футбольних клубів "Montpellier-Littoral" FC та AS "Paillade" у 1974 році.

До символічної збірної увійшли 3 голкіпери, 10 захисників, 10 півзахисників та 8 нападників, а їх тренером було обрано Рене Жирара, який був наставником "Монпельє" у 2009-2013 рр.

У списку, поряд із такими відомими іменами, як Лоран Блан, Ерік Кантона, Олів᾿є Жиру, знайшлося місце і для нинішнього футболіста київського "Динамо" Юнеса Беланда.

Беладна є вихованцем "Монпельє", у 2009 році Юнес підписав із "паладинами" свій перший професійний контракт. У сезоні 2011/12 він виграв із командою перший титул чемпіона Франції, забивши 12 м᾿ячів у 28 матчах Ліги 1. Також Беланда є першим футболістом в історії "Монпельє", який відзначився голом у Лізі чемпіонів – у матчі проти "Арсеналу".

Автор: (S_LEX)

Статус: Наставник (2068 комментариев)

Подписчиков: 3

Комментировать