Інформаційні війська України.

КИЇВ. 23 лютого. УНН. Міністерство інформаційної політики України, очолюване Юрієм Стецем, створило інформаційні війська України, в інтернеті вже з'явився відповідний сайт, повідомляє УНН. “Як ви знаєте, війну Росії проти України називають гібридною. Все тому, що війна справжня, а інформація про неї брехлива. Проти нас відкрито багато фронтів, і один з особливо важливих — інформаційний”, — йдеться в повідомленні на сайті. Щоб вступити у лави інформаційних військ, потрібно зареєструватися на порталі, ввівши адресу своєї електронної скриньки.Ваш текст ссылки... Далі слід очікувати від Міністерства завдань, які потрібно буде виконувати. “Кожен українець із доступом до інтернету може зробити свій внесок в інформаційну боротьбу”, — також йдеться в повідомленні на сайті. Зазначимо, міністерство інформаційної політики протягом місяця запустить телеканал іномовлення, а крім того Президент України доручив відомству взятись за створення військового телеканалу. У середині січня уряд ухвалив постанову щодо створення Міністерство інформаційної політики України. Ключовим завданням Міністерства є протидія інформаційній агресії з боку Росії. Керівником новоствореного відомства став Юрій Стець. Найближчим часом при Міністерстві буде створено громадську раду, куди зможуть увійти представники громадських організацій, представники ЗМІ, медіа-експерти. Вона носитиме наглядові функції щодо діяльності відомства.!

Автор: (oskaru)

Статус: Старожил (656 комментариев)

Подписчиков: 0

9 комментариев
Лучший комментарий
  • Алекс Ярославский(alyar) - Эксперт
    24.02.2015 04:02
    Немного странное предложение.
    Действительно со всех рессурсов, связанных с рашей несется полива на Украину.
    На многих, практически всех, сайтах внедрены информационные титушки, которыю или просто брешут или провоцируют на бесполезные и бессмысленные дискурссии. Ни один разумный довод на это оголтелое стадо не действует.
    Но что может предложить это официальнное украинское ведомство?
    Уподобиться этим выродкам с противоположной полярностью? И методично вбрасывать контрпосты, типа, "сам дурак".
    Не уверен, что это правильный путь.

    Лично я просто игнорирую таких варнякольщиков, высказываю свое личное мнение и не вступаю с ними в полемику, поскольку таких не переубедить.
    Кстати на нашем сайте их тоже достаточно.

    Поэтому, я пока воздержусь вступать в это новое войско.

    Как-то не так попахивает.
    • 4
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии