Вдячність нашим фанатам у Севільї.

Темы:
Сборная Испании, Сборная Украины

Хотів би подякувати нашим вболівальникам, які у чималій кількості були присутні на "Ромон Санчес Пісхуан". Вони влаштували фантастичну підтримку нашій Збірній. Ні для кого не таємниця, що в Іспанії є багато наших заробітчан. Та й ще додалися вболівальникі, які приїхали з багатьох міст України. Не знаю точну їхню кількість, але українці дуже часто перекрикували місцевих "амігос".

В їхньому репертуарі було усе - і "Слава Україні !", і "Героям Слава !", і "Слава нації !". А коли наші фанати затягнули "Хто не скаче - той москаль" і почали стрибати, то виявилося, що усі 45,000 іспанських вболівальників були "москаликами" :) Бо вони ж не стрибали :) Також у Севільї не обійшлося без світового хіта "хутін-.... ла,ла,ла,ла". Зізнаюся, що уперше почув, як класно звичуть пісня про хутіна у Західній Європі.

А на останок хочу сказати, що де б і у якому б куточку світа не грала наша Збірна, вона завжди отримає фантастичну підтримку. Бо наші вболівальникі є усюди. І я не сумніваюся, що 10 жовтня у Києві, ми влаштуємо незабутню та шалену підтримку нашій Збірній у матчі з "тореодорами".

Адіóс, амігос.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

17 комментариев
Лучший комментарий
  • Женя Базилевич(barocko) - Начинающий писатель
    28.03.2015 16:26
    у мене друг був на цьому матчі,каже,що нагорланились!про іспанських вболівальників сказав,що вони якісь мовчуни!
    • 5
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии