Ну що, будемо радіти, чи як завжди?..

Темы:
Украинский футбол

Вітаю!

Вітаю всіх, хто сьогодні вболівав за Дніпро!

Вітаю всіх, хто щасливий від подарунку Селезньова. Вітаю всіх, хто тішиться не такою вже й безпідставною надією побачити Дніпро в фіналі.

Друзі, тіштеся! Допоки… Допоки найрозумніші, найвимогливіші, найпрозорливіші «пошановувачі» уже готують, але ще не видрукували чергові «витрезвляючі» дописи.

Не сьогодні-завтра ми тут почитаємо купу «мыслей»: про низький рівень всього, буквально всього – від недолугого «мырона», приборкувача латиносів і зрадника збірної, куплених Бєньою суддів до незграбного Безуса, маловиразного Коноплі , хама Бойка і ще купу усіляких розумностей.

Не слухайте нікого! Завтра – буде завтра. А сьогодні нам посміхнулась вдача! Частіше би.

P.S. На сайті є доволі користувачів, які зі статистикою «на ти». Чому би комусь з цих добродіїв не подати порівняльні дані про те, скільки нам за всі часи (включно від срср до новітніх часів) нам «ПІДсуджували», а скільки нас «ЗАсуджували»? І чи маємо ми моральне право на щиру радість?

P.S.-2. І коли ж бо радіти, як не тепер?

Автор: (sergakk)

Статус: Наставник (2439 комментариев)

Подписчиков: 4

35 комментариев
Лучший комментарий
  • Юрий Романович(meri010) - Старожил
    08.05.2015 12:08
    Ничья с Наполи на ее поле равнозначна победе, учитывая наши сегодняшние реалии. В любом случае все будет решаться в Киеве, где игра, по отзывам игроков, будет в два раза тяжелее. Наполи терять уже будет нечего. Желаю победы Днепру.
    • 9
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии