Україна - Люксембург. Напередодні.

Темы:
Сборная Украины, Сборная Люксембурга

Привіт усім колегам цього сайту ! Нарешті, з нереальними зусиллями, вже сиджу за філіжанкою кави у чарівному Львові, яку подають найчарівніші дівчата у світі :) Приїхати на цей матч було майже нереально. Я б сказав поза межею реальності. І при цьому довелося здолати приблизно 1,700 км. Мусив був здолати багато ворожих кордонів зрадників та окупантів, щоб приїхати до бєндєровців.

І їхати довелося звісно повз "київську хунту" :)

Але цей матч я не міг пропустити. Потяги з вболювальниками почали прибувати, починаючи ще з 4-ої ранку. І це були вболювальникі з Києва :) А зараз потроху прибувають фанати Збірної з інших регіонів України. І будуть навіть фанати з цього сайту :) Настрій в усіх просто чудовий. Воно і не дивно, бо усі чекають розгрому "карликів" ;) Перемога буде, і тут без питань.

Сьогодні львів'яни влаштують знов фантастичну підтримку нашій Збірній. І така підтримка можлива тільки у місті Лева. Аншлаг гарантованний. І знов почути, як увесь стадіон співає Гімн України - це для мене поза межею реальності. Це неймовірні відчуття. Відчуття, які надихають ще більше любити країну. Буде усе. Передамо "привіт" одному маразматику у кремлі, заспіваючи "путін - hello". Буде і "Червона рута", і "слава Київській Русі".

А я незабаром вирушаю до центра Львова, щоб насолодитися красотами міста :)

Усім приємного перегляду бажаю. Ваша підтримка теж відчуватиметься.

Слава Україні !

З повагою, Володимир (викраденний київською хунтою та привезений до лігва бЄндЄровців) :)

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

30 комментариев
Лучший комментарий
  • sergej moroz(ste60) - Эксперт
    14.06.2015 15:21
    Привіт,, Володимиру! Заздрю Тобі!

    Згадую студентські роки у Львівській політехніці, вузенькі вулиці з бруківкою, площу Ринок, Собор святого Юри, костьоли.... Але, хай пробачать мені львівяни, більше запамяталось відчуття молодісті, свята, відчуття чогось не звичного, не радянського.. І це в кінці 70-х років!

    Украінська мова на вулицях, студентське містечко, кафешка на Високому замку, незліченні забігайлівки на тротуарах, с неймовірно смачнми канапками...., малесенькими чарочками коньяку та кава, кава...

    А ще атмосфера, європейська атмосфера доброзичливості, усміхнені люди....

    Можливо, це жаль за минулою юністью, можливо....

    Але, чомусь, Львів, у мене завжди асоціюється с нескоренною, вільною Украіною!
    • 8
Комментировать