Нужен ли чемпионат Раши в конкурсе прогнозов? (Обновлено)

Друзья!


К нам поступил ряд запросов от участников конкурса прогнозов относительно того, что они не хотят видеть матчи чемпионата России в этом проекте.


Выскажитесь плз на этот счет путем участия в данном опроснике. По его результатам мы примем решение.


****************


UPD. Всем спасибо за участие в опросе! По его результатам чемпионат России снимается с конкурса прогнозов. Ближайший тур уже снят. Остальные туры будут сняты в течение суток.

Автор: (shurik)

Статус: Наставник (1244 комментария)

Подписчиков: 472

27 комментариев
Лучший комментарий
  • Александр Евгеньевич(iskanderovch) - Опытный писатель
    06.08.2015 17:32
    Опитування чітко демонструє, що сайту від Шуріка, з урахуванням думки переважної більшості учасників, час застосувати наші санкції проти чемпіонату РФ. На відміну від ФІФА, яка досі не спромоглася дати політиці агресора належну оцінку і позбавити його права приймати в себе найпопулярніші змагання найвищого рівня.
    За великим рахунком, вікторина нічого не втратить від цього, особливо якщо в ній будуть нормально (на регулярній основі та з точним складом команд) представлені, крім ЧУКРу, Англія, Іспанія, Італія, Німеччина та Франція. Якщо додати єврокубки та матчі збірних, вистачить з головою. От і буде наша "відповідь Керзону" або "відповідь Чемберлену" у новій, сучасній інтерпретації...
    • 6
Комментировать