Нардеп хоче виключити Ракицького зі збірної за ігнорування гімну.

Темы:
Сборная Украины

Народний депутат від Народного фронту Юрій Вознюк жорстко розкритикував захисника донецького "Шахтаря" та збірної України Ярослава Ракицького, за не виконання національного гімну перед матчем відбору до Євро-2016 проти команди Словаччини.

"Починається надважливий матч для нашоі збірноі! І ось заграли гімни обох краін. Із 22 двох гравців обох команд один лише Ракіцький із цинічним обличчям не заспівав головну пісню країни. При чому, неодноразово та однозначно висловлював свою точку зору, щодо подій у нашій державі. Одозначно-сепаратистську. Ну невже немає заміни. Це як мінімум", - написав Вознюк у фейсбуці.

Автор: (Ljuiss)

Статус: Опытный писатель (394 комментария)

Подписчиков: 2

119 комментариев
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    10.09.2015 09:57
    Депутат-представитель ГОСУДАРСТВА. По крайней мере должен таковым являться. ФИФА очень нервно реагирует на вмешательство властных структур в футбольные дела. Этот депутат об этом не знает? Думаю знает! И иначе как провокацией это не назовешь. Тем более впереди решающие игры.Рак ,конечно у меня не вызывает симпатий, как человек своими действиями, но болельщики не должны позволять политиканам, для пиара, лезть в футбол.
    • 14
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии