Про натуралізацію: чого Марлос і Тайсон не потрібні збірній Україні

Темы:
Украинский футбол

Після інтервью Євгена Краснікова,про те, що Тайсон та Марлос найкращі гравці для натуралізації та новини щодо петиції про надання громадянства Тайсону та Марлосу розгорілася неабияка дискусія з приводу питання чи потрібні вони збірній.

Перш ніж виказати свою думку скажу як би я поділив користувачів в даному питанні.

Розбити їх можна на три групи.

Перша група двома руками і двома ногами за те, щоб натуралізувати донецьких бразильців. Мовляв у нас таких класних гравців нема і навряд чи будуть наближчим часом. Тож хоч для ротації (адже Тайсон і Марлос в основному на флангах грають) і розгрузки Ярмоленка та Коноплянки не тільки можна, а потрібно натуралізувати їх.

Друга група більш обережна і каже, що якщо вони будуть потрібні тренеру то потрібно натуралізовувати, якщо ні то є свої гравці, які можуть грати не гірше за бразильців #прямозараз і можуть розвиватися.

Третя група категорично проти натуралізації, зауважує, що на кожній позиції, на якій можуть зіграти Тайсон з Марлосом у нас або молодий талант або гравець, який вже давно чекає не тільки виклику і виходу на 5 хвилин, а і гри за збірну.

Мої аргументи проти натуралізації Марлоса та Тайсона наступні:

  1. Якщо, як каже друга група користувачів, міняти під тренера, то спочатку потрібно поміняти тренера, бо навіть якби у нас зараз були Пеле, Баккенбауер, Марадонна і Платіні натуралізовані то наврядчи вони б грали, у нас же "тренерський геній" Фоменко у керма збірної.

  2. Ярмоленко і Коноплянка у нас безсумнівно основні на флангах, де в основному грають Тайсон і Марлос. Навіщо заради кількох хвилин на полі (не факт) натуралізовувати їх? Щоб у Шахтаря не було проблем з легіонерами? О ні, дурнів нема.

  3. Пропонують варіант при якому Тайсон гратиме АПЗ. А Сидорчук, Гармаш, Малиновський, Коваленко, Безус це хіба не гравці цієї позиції??? Чим вони гірші за Тайсона? Тим що не мають такого досвіду єврокубків? Так вони будуть набирати його і вони молодші за Тайсона, якому вже 27.

  4. Лучкевич, Юрченко, Швед, Хомченовський, Малиновський, Буяльський, Калітвінцев, Сидорчук, Громов, Караваєв це неповний список тих, кому прихід в збірну Тайсона і Марлоса закриє дорогу якщо не повністю то дуже надовго. Ви готові від цього відмовитися? Я ні.

Автор Українець

http://ua.tribuna.com/tribuna/blogs/calchionews/834313.html

Автор: (batir)

Статус: Опытный писатель (290 комментариев)

Подписчиков: 26

52 комментария
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    18.09.2015 19:55
    Если хотят иметь украинское гражданство, пусть подают документы. В чем проблема? Если тренер сборной (Фоменко) посчитает нужным их вызовут. Никто им ни каких гарантий не даст. Этому тренеру они может и нужны, а следующему могут и не понадобиться. И вопрос не в наших "перспективных молодых", некоторым из которых по 25 лет, а им все еще что-то мешает раскрыться. Давайте уважать сами себя и свою страну. Гражданство надо давать тем, кто готовы быть гражданами, а не тем кому сегодня это выгодно, а завтра они слиняют на Родину.
    • 9
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии