Що накувала зозуля…

Темы:
Динамо
  «Шукайте жінку». В нашому випадку – Абдулу. Ні, не того, який «піджигай», хоча наш запалювати вогонь вміє не гірше. А  того, який з категорії «свисни, Ванька, ти дурніший».То наліво свисне, то направо, то правильно, так і насвистить за своє буття. Хоча, знову я не правий. Який же він дурніший?! Хитріший – оце буде правильно.
Та й братів його живе неміряно: Зажировські Бакси, Жадченки. Здавалося б, видалили ракову пухлину, відправивши Янусю та Коня Кацапстан довалювати. Змінили склад ФФУууу, але віз і нині там. І не потрібно звинувачувати Андрія та Романа за їхній самосуд. Я, ні в якому разі, не виправдовую їхні вчинки. Просто нагнилося,… і прорвало. В першу чергу терпець лопнув. Чекали справедливості – самі стали її наводити. І далі будуть ще сміливіше це робити, якщо федерасти цим не займуться. В моєму розумінні це і є причина всіх останніх подій нашого футболу. А те, що пришивають ехсперди Недофутболу, то вже наслідки. Пояснювати нелюбов до східняків (ахметюків), навіть не вважаю за потрібне, тут і так всі все сказали.

Автор: (tol.vas2013)

Статус: Наставник (1573 комментария)

Подписчиков: 2

13 комментариев
Лучший комментарий
  • Peredovik - Читатель
    12.05.2016 10:14
    Украл - кипела зависть, убил из ревности - тоже выкипела несправедливость, избил на улице - перекипели эмоции, изнасиловал - накипели гормоны. Ну а чего, "В першу чергу терпець лопнув. Чекали справедливості – самі стали її наводити", правда? Каждому такому активисту благодарность перед строем и путёвку в Ялту, а нет, в Бердянск.
    • 8
Комментировать