Труселя, ви мої, труселя: Російська мода не для слабких нервів. Колекція, що викликала фурор (фотофакти)

Шовінізм, що з легкої руки кремлівського керманича пронизав російське суспільство знайшов свій вихід і в такий царині як чоловіча мода.

Патріоти України пропонують добірку одного з показів, яку продемонстрував у Фейсбуці Єгор Зайцев, котрий працює в модельному агенстві Слави Зайцева. Ось як росіянин відізвався про це «диво»:

Коллеги, я что-то упустил? Это такой "тренд"? "...Следующая капсульная коллекция создана в рамках очень актуального сейчас тренда – ностальгии по СССР. Советская эстетика московской олимпиады-80 вдохновила автора – ... – на собственное прочтение этой неоднозначной темы. Получилось очень иронично и стильно." И это Диплом.

Звісно, в українських реаліях така "ностальгія за СРСР" викликає зовсім інші відчуття. Зім’яті газети у руках як натяк на дефіцит туалетного паперу в чудові часи розвитого соціалізму, котрі так культивують кремлівські пропагандисти в умах громадян РФ. Як сказав класик: «умом Россию не понять», і не треба, певно…

http://patrioty.org.ua/society/truselia-vy-moi-truselia-rosiiska-moda-ne-dlia-slabkykh-nerviv-kolektsiia-shcho-vyklykala-furor-fotofakty-125005.html

Автор: (edvard)

Статус: Наставник (1296 комментариев)

Подписчиков: 26

4 комментария
Лучший комментарий
  • Andrey Bogushevsky(bam73) - Эксперт
    04.07.2016 22:13
    Раньше самое дорогое хранили на груди, возле сердца... А раш-патриоты хранят возле .опы.
    • 5
Комментировать