"Шахтар" переміг команду Алієва

"Шахтар" та "Локомотив" провели спільне тренування, в рамках якого зіграли товариський матч.

 

У Марбельї відбулася товариська зустріч між донецьким "Шахтарем" і московським "Локомотивом". За домовленістю, команди зіграли між собою два тайми по 30 хвилин.

Важко судити, чим керувався Юрій Сьомін, визначаючи склад, а завдання Мірчі Луческу було гранично ясне. Наставник "гірників" дав можливість зіграти тим футболістам, хто напередодні у матчі проти "Кальмара" або зовсім не грав, або провів на полі не так багато часу. Решта гравців "Шахтаря" залишилися в готелі, щоб зайнятися відновлювальними процедурами.

Тренувальний матч обслуговувала зведена бригада арбітрів на чолі з Любошом Міхелом. На флангах з прапорцями відпрацювали адміністратори команд. Від "Шахтаря" був задіяний Дамір Зіннатуллін.

Незважаючи на завзятість, з якою суперники атакували один одного, до реальної небезпеки біля воріт справа доходила лічені рази. Вразити ж рамку вдалося лише одного разу. На 55-й хвилині після розіграшу кутового у виконанні Ілсіньйо та за участю Ігора Дуляя простріл у карний майданчик москвичів спокійно замкнув Маріуш Левандовські.

Зазначимо, що новачок "залізничників" Олександр Алієв участі в матчі брав.

Додамо, що 22 лютого "Локомотив" зіграє товариський матч проти київського "Динамо".

Товариська гра (2 тайми по 30 хвилин)

"Шахтар" (Донецьк, Україна) - "Локомотив" (Москва, Росія) - 1:0

"Шахтар": Худжамов - Леонардо, Кучер, Чижов, Рац - Ілсіньйо, Дуляй, Полянський (Левандовські, 35), Кравченко, Фомін - Адріано (Гладкий, 31)

"Локомотив": Криворучко - Бєляєв, Єфимов, Мілановіч (Бурлак, 40), Сєнніков - Черевко, Чочиєв, Концедалов, Драман (Ігнатьєв, 31) - Мінченков (Смольников, 44), Полоз

1:0 Маріуш Левандовські, 57

tsn.ua 

Автор: (vlasiuk)

Статус: Старожил (527 комментариев)

Подписчиков: 1

10 комментариев
Комментировать