Буряк: Луческу придумав цей формат і втік

Темы:
Чемпионат Украины

Нещодавно, в інтерв'ю одному з спортивних видавництв Леонід Буряк розкритикував формат чемпіонату з дванадцятьма командами. Легендарний в минулому футболіст нищівно розкритикував останні нововведення:

"Новий формат чемпіонату України викликає лише сміх, - сказав Плюс Спорту Леонід Буряк.

  • Не розумію, чому футбольні чиновники прирівняли величезну Україну до карликових країн, де виступають дванадцять клубів.

Ми ж не Люксембург, не Ліхтенштейн і не Сан-Марино. Невже не можна було знайти 16 чи 14 клубів і грати за класичним форматом?
  • Мірча Луческу вигадав такий формат і втік. А ми мучимося. Це абсурд. Нам замилюють очі, що буде інтрига. Де обіцяна інтрига, про яку говорили рік тому, коли затверджували нинішній формат? Нікому нецікава така схема проведення змагань" – сказав фахівець.

  • Особисто від себе додам лише те, що якимось дивним чином такий недолугий формат затвердили відразу на два сезони і не називали причин, з яких не можна було б змінити всім очевидний невдалий проект з дюжиною команд. Натомість, пробують знову і знову наступати на ті самі граблі, придумуючи стикові і перехідні матчі. І навіть не згадують про те, що з деяких команд знімали залікові очки через провини адміністрації клубів. Хіба це додає спортивного інтересу в Чемпіонаті України?

    Автор: (Ko3ak-9)

    Статус: Эксперт (11758 комментариев)

    Подписчиков: 1

    2 комментария
    Лучший комментарий
    • Алекс Ярославский(alyar) - Эксперт
      04.05.2017 01:57
      Мало того, что принимается такая абсурдная схема проведения ЧУ, так она (схема) ещё и предусматривает по умолчанию, что и следующий (2018-19) ЧУ тоже будет такой же, а иначе к чему такая пропись этих стыковых игр.
      • 2
    Комментировать