Дежавю?

Темы:
Динамо

__"Причина в том, что сыграли очень слабо... Мне стыдно. Стыдно за результат..._" А. М. Ярмоленко

Що це було? Дежавю? Знову "цілий оберемок" моментів, а результативність світиться на таблі після гри... 0 - 0...

Фактор ЯрмоленкоБагато запитань виникає до лідера Динамо Андрія Ярмоленко: Чому намагався обвести пів команди самотужки, чому ігнорив забіги Кендзери, чому м'явся та затримував атаку?.. На фоні цього все ж виділявся активними діями у атаці, та знову ж повний провал у відпрацюванні в захисті. Потрібно Андрію вже, у такому віці, зрозуміти, що він не зірка світового масштабу (для зірки світового масштабу не повинно мати 7-8 моментів, щоб забити гол), потрібно грати на команду, а не заграватися самим з собою.

Креативність За весь матч креативні дії можна перерахувати на пальцях однієї руки. Немає у нас креативних гравців не у центрі поля, не на флангах... Так є проблиски креативу від окремих гравців, але це не стабільно. Потрібно шукати їх або ж ставити гравців молодіжки, _(скільки можна бути перспективними??).

Фактор тренера У мене, особисто, виникає питання, шодо цього матчу, до Олександра Миколайовича з приводу пізніх замін. Дуже помітно було, що Циганков "підсів" у другому таймі. Чому ж не випустити того ж Гонсалеса раніше?! Або ж Олега Анатолійовича?! Так він ще не набрав тієї форми, але, думаю, що в Динамо відкрилося друге дихання при появі на полі живої легенди клубу. Бачачи, що немає першого пасу та "свіжого" погляду в центрі поля, чому не замінити Сидорчука чи Буяльського на Шепелєва?! Чому міняти нападника на нападника, якщо нам потрібно забивати гол? Чому не зіграти в два форварди?!

І в кінці що б хотілося написати: якою б не була гра Динамо, якими б не були результати матчів, ми всеодно будемо вболівати за нього, за клуб який у серці, за Динамо Київ!

Автор: (Ljuiss)

Статус: Опытный писатель (394 комментария)

Подписчиков: 2

14 комментариев
Лучший комментарий
  • Yuriy Ross - Опытный писатель
    07.08.2017 05:47
    В общем все написано правильно.

    Но хочу сказать, какой же такой Ярмоленко сейчас лидер команды, если играет на поле практически сам с собой.
    Эти никому не нужные и лишние "танцы Святого Витта", которыми он заменяет обострение и развитие атаки стали уже абсолютно лишними.

    Вопросы к Гл. Тренеру и его штабу совершенно справедливы, а основной, почемы все-таки ещё ни в одной игре не было одновременно двух нападающих на поле?

    А ещё к ним же вопрос, да неужели нельзя обуздать игроков на более аккуратную и результативную игру, особенно при таком явном преимуществе?
    • 3
Комментировать