Іменні квитки на Збірну. Офіційно !

Темы:
Сборная Украины

Сьогодні, кілька годин тому, у ФФУ мені підтвердили, що не тільки іменні квитки на матч Україна - Туреччина будуть продавати по паспортах, але і на усі подальші матчі Збірної, купити квиток можна, або за наявністю паспорта, або його ксерокопії. Усе це робиться у цілях безпеки, і за рекомендацією СБУ.

Отже, на матч Україна - Хорватія, який відбудеться у Києві, квитки також доведеться купляти по паспортах. Орієнтовний продаж квитків на хорватів почнеться через тиждень, або раніше, після матчу Ісландія - Україна.

Як правильно купляти квитки через інет та у касах на найближчих матч Україна - Туреччина, усі ви можете дізнатися на новому сайті ФФУ.

Стосовно квитків на матч Україна - Туреччина, то старт їхнього продажу почався учора о 15:30. І головне, що продають квитки лише на центральні сектори. Про початок продажу у касах ОСК"Металіст" інфа також є. Картонні бланки для квитків вже друкують. І за дуже сприятливих умов, як тільки ці бланки передадуть до Харкова, то продаж у касах почнеться у п'ятницю.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

43 комментария
Лучший комментарий
  • Феномен Фаната(mc_moder) - Эксперт
    09.08.2017 15:21
    Он сидит на подоконнике, думает о матче "Днепр-Наполи", смотрит в звездное небо и с печалью запаливает фаер...
    Где-то в Киеве грустит один ультрас...
    • 5
Комментировать