"П'яний за кермом..."

Темы:
Чемпионат Украины

Щось таки треба робити конкретно, бо ФФУ відверто намагається спровокувати в нашому футбольному суспільстві "великий переполох", який дуже комусь потрібен, щоб всіх трясло та підкидало, а в цей час...

22.08.2017 18:36 - Офіційно "Українська правда" друкує повідомлення:

Служба безпеки направила листа до Федерації футболу України з застереженням щодо безпеки в Маріуполі для проведення матчу Маріуполь - Динамо.

  • Служба безпеки України з урахуванням складної оперативної обстановки в районі проведення антитерористичної операції, великої кількості попереджених терористичних проявів і загроз повідомила Федерацію футболу України про наявні ризики та небезпеки в разі проведення футбольних матчів в Маріуполі, - відзначили в СБУ.

Також в СБУ підкреслили, що якщо ФФУ вирішить провести матч в Маріуполі, то служба вживе всіх заходів для забезпечення безпеки проведення гри.

За оцінками СБУ, в Маріуполі високий, червоний, рівень терористичної загрози.

Як повідомлялося раніше, віце-президент Динамо Андрій Мадзяновський заявив, що Динамо не поїде в Маріуполь на матч з місцевим клубом через небезпечну ситуацію в місті.

22.08.2017 20:17 - Офіційно повідомляється, що:

Виконавчий комітет Федерації футболу України ухвалив рішення проводити матч 7-го туру чемпіонату України між Маріуполем і Динамо 27 серпня в Маріуполі, повідомляє Інтерфакс-Україна.

Як відомо, київське Динамо відмовляється їхати на цей матч до Маріуполя, оскільки в клубі не отримали бажаних офіційних гарантій безпеки.

При цьому ФК Маріуполь і ФФУ заявляють про можливість проводити матчі в Маріуполі, зокрема, посилаючись на гарантії від правоохоронних органів та інших органів влади.

Як повідомлялося, 17 серпня Комітет з питань стадіонів та безпеки проведення змагань ФФУ одноголосно вирішив продовжити проведення матчів української Прем'єр-ліги і Кубка України в Маріуполі, і доручив ФК Маріуполь разом з відповідними службами заздалегідь проводити огляд стадіонів перед матчами.

Крапка.

P.S. Так відразу й не скажеш, кому і навіщо все це потрібно, бо за два тижні вже стільки всього переказано, але правда завжди відкривається з плином часу і всі все дізнаються. Очільник ФФУ наголосив, що гарантії безпеки письмово взагалі ніхто в світі не може дати, але вирішує проводити матчі там, де є червоний рівень безпеки. Вочевидь, що за кермо автобуса сів нетверезий водій і всім обіцяє доставити їх по маршруту. І хтось повинен за все це відповідати...

Автор: (Ko3ak-9)

Статус: Эксперт (11758 комментариев)

Подписчиков: 1

24 комментария
Лучший комментарий
  • Александр Франклин Осборн(alexandr_fo) - Эксперт
    23.08.2017 12:29
    Уважаемые коллеги!

    После последнего демарша от ФФУ, вопреки желанию этой компании, из-за всего происходящего высунулись рыжие уши.
    Поясню...
    Вспомните тот период, когда Ахметов вытащил на голову стране Януковича. Вся страна прекрасно понимала цену этому человеку, понимала, что он - уголовник-рецидивист, что он - безграмотный тупица, что ублюдочный отморозок. Это понимала вся страна, и Ахметов точно так же. Не сомневаюсь, что у рыжего не было никаких сомнений в смысле того, кого он собирается взгромоздить на голову целой стране.

    И, тем не менее, он довел этот кошмар до завершения. В чем мотив? А ведь очевидно: будет только так, как решит он, даже если остальных 50 млн. населения будут против. Каким бы абсурдным его решение ни было - оно будет реализовано.

    Все события в ФФУ неотступно следует той же логике: если Ахметов решил подмять под себя всех - он это сделает. И вот ФФУ назначает тренером сборной страны человека без дня тренерского опыта. Вы видите здесь логику?
    Далее в состав сборной включены все калеки Шахтера, в каком бы состоянии они ни находились. Кучер, Коваленко - игроки, которым и в УПЛ уже места быть не должно оказываются в составе СбУ.
    Состав ФФУ постепенно полностью и бесповоротно переподчиняется требованиям Ахметова. Все "новоприставленные", включая арбитров, душой и телом служат интересам Шахтера. Сравните с той же компанией на момент избрания... Но Ахметов от своего никогда не отступается.
    Следующая веха - заставить Динамо играть в Мариуполе, вопреки всем законам, вопреки требованиям ФИФА, УЕФА, разрешительным документам зоны АТО и остальным силовым организациям. Любому дебилу давно понятно, что нет никаких оснований для проведения там матча в случае отказа одной из сторон. И аналогии с ахметовским Шахтером даже не вспоминаются.

    Почему? А потому, что Ахметов это решение уже принял. И, как показывает история, НИКОГДА от них не отступается. Потому что пацан-то "канкретный". Не забыли???

    А эти, лакеи, слуги и вассалы обязаны не решения принимать, а выполнять указания хозяина!
    • 10
Комментировать