Чотири бали Малкіна і Стаала та 400-й асист Клода Жиру.

Піттсбург - Рейнджерс 5-4 ОТ

Три результативні передачі та вирішальний гол в овертаймі від Євгена Малкіна принесли перемогу "пінгвінам". Треба відзначити, що "рейнджери" двічі реалізували більшість у другому періоді авдяки голам Бучневича та Міллера.


Флорида - Філадельфія 1-5

40 відбитих кидків Міхала Нойвірта, гол та результативна передача Клода Жиру, яка стала 400-ю в кар'єрі гравця принесли перемогу господарям 5-1.


Торонто - Вашингтон 2-0

Фредерік Андерсен відбив 30 кидків та залишив свої ворота "сухими". Коннор Браун відкрив рахунок на початку третього періоду, а остаточний результат за 22 секунди до завершення матчу, закинувши шайбу в порожні ворота, встановив Назем Кадрі.


Тампа - Нью-Джерсі 4-5 ШК

Дубль Дрю Стаффорда допоміг "дияволам" уникнути поразки в основний час та здобути перемогу в серії штрафних кидків.


Ванкувер - Оттава 3-0

Воротар "канакс" Андерс Нілссон відбив всі 30 кидків по його воротах, а Бозер, Бурмістров та Ванек не залишили жодних шансів "сенаторам" 3-0.


Колорадо - Нашвілл 1-4

Гол та асист Віктора Арвідссона допомогли господарям здобути перемоги над "лавинами" 4-1.


Колумбус - Вінніпег 5-2

24 сейви воротаря "синіх жакетів" Йоонаса Корпiсало та помилки захисту "Джетс", як мінімум в чотирьох з п'яти шайб, допомогли здобути гостям з Колумбуса перемога з рахунком 5-2.


Аризона - Даллас 1-3

Голи Радека Фекса, Дана Гамгейса та Олександра Радулова принесли "зіркам" перемогу над "койотами" на домашній арені 3-1.


Кароліна - Едмонтон 5-3

Два дубля на початку матчу від Теуво Терявяйнена, гол та три результативні передачи від Джордана Стаала принесли гостьову перемогу "ураганам" над "нафтовиками" 5-3.


Баффало - Вегас 4-5 ОТ

Гравець "шаблів" Раєн О'Райллі двічі відзначився в матчі спочатку відкривши рахунок в першому періоді, а згодом закинув другу шайбу в третьому періоді за рахунку 1-4 на користь господарів. Гравець "золотих лицарів" Дейвід Перрон відкрив лік своїм голам у матчі на початку третього періоду. Основний час гри завершився внічию 4-4, а в додатковий час Перрон приніс своїй команді перемогу, зробивши дубль.


Монреаль - Сан-Хосе 2-5

"Акули" завдяки чотирьом очкам Логана Кутюра (2+2) та 28 сейвам Мартіна Джонса здобули одинадцяту домашню перемогу над "канадцями" 5-2.

Автор: (jphwra)

Статус: Начинающий писатель (124 комментария)

Подписчиков: 0

Комментировать