І радість і смуток.

Темы:
Лига Европы

У мене дві улюблені команди "Динамо" і "Зоря" . Обидві зіграли чергові матчі у Лізі Європи. Не буду писати про ту, чи іншу гру. Всі бачили і у кожного своє становлення і до гравців і до тренерів і до суддів і до глядачів і до.....! У тимчасовій, так званій луганді, теж вболівали! Хто через супутник по телевізору, хто через інтернет, обходячи блокування УКРСМІ з боку "Правителів лнр"!

"Зоря" здобула перемогу! Важливу перемогу! Потрібно радіти!! Звісно- радість Є...,а смутку стає все більше!!

Вже другий рік "Зоря" грає на інших стадіонах країни! А невеликий "Авангард" топчуть орки, проводячи якийсь "чемпіонат лнр", та "суперчемпіонат лрн-днр" на якому присутні не більш 100шт. глядачів. Друзі та знайомі гравців. Мешканці міста не ходять на такий цирк. Тільки спогади про Справжній футбол з тисячами вболівальниками залишились!

Але прийшов руцький "мир"!! Який приніс визволення міста від Біндерівців!!

Сьогодні триває вже 1299 день війни з недосусідом)) Важко сприймати звістки про загиблих і поранених! Важко чути звинувачення, що ви самі винні у цих подіях. А як можна заперечити тим, хто зовсім не відає, що саме відбувалось у Луганську. Після захвату ОДА у Донецьку, місто трималось ще ТРИ тижні. Чекали допомоги...і так не дочекались!!! Важко чути, що тут усі сепари, самі бажали, ось і отримали!! Я не офіцер у Збройних Силах..СБУ..чи МВС. Тому не розумію як голова відділу СБУ по Луганській обл. надававший присягу на вірнісь Україні- спокійно віддає будівлю СБУ..беззбройному натовпу разом зі зброєю і боєприпасами?!! А потім і по сьогодення вже очолює МГБ лнр. тепер присягнувши вірою і правдою служити кровавому триколору....Як спокійно здали і споруди МВС...Головні сепаратисти, розв"язавши війну десь спокійно мешкають)) Бабалі з дідулями, саме їми і діяли головні сепари, напів задоволені бо у них тепер дві пенсії. А там може який небудь Гондурас, ще щось запропоную?? Дивись та й три пенсіїї буде! А може банани безкоштовно даватимуть, теж не погано!....... Завжди запитань більше ніж відповідів. Сьогодні у місті все поруч. Можна побачити і руїни, котрі залишились з 2014 і тут же не пошкоджене помешкання....

Вулиці міста швидко порожнюють, бо після 18 години вже проблеми з транспортом. В де які райони не доїдиш....А у Львові матч тільки о 20-00 почався. Другий рік мешканців лишили Футбольного Свята. Саме так, свята!! Команда у ЛЄ...виграла- програла....А на стадіоні був би Аншлаг!! Ще б...не подивитись гру з такими командами. "щиро дякую" пенсіонерам, повіривши недосусіду- за Війну! за Смерть! за Поранених і Покалічених! Коли ви вже крові до сита нап"єтесь??....

І як не смутно на душі. Віриться, що місто повернеться знов до України!!!

Я і багате ще хто, бажають бачити як грає "Зоря" саме вдома!!! Бажаю швидшого повернення футбола на улюблений стадіон!!

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

4 комментария
Лучший комментарий
  • A G(Toha111) - Эксперт
    20.10.2017 20:47
    Читаю і сльози навертаються на очі.
    Болить душа за Вас.
    Усім горе від цих бридких сусідів. А тим, хто не може виїхати із "красот руцькага міра", щоденна страшна фізична і моральна наруга.
    Нехай здійсняться наші спільні мрії. Нехай поздихають москалі, а росіяни стануть нормальними і усвідомлять що вони накоїли.
    Нехай знову буде МИР на наших теренах і ми зможемо приїхати до вас на гостини.
    Сили Вам і терпіння.
    Слава Героям України у всіх її куточках!
    • 7
Комментировать