Шоста перемога дебютанта ліги в семи матчах і нищівна поразка чинного володаря Кубка Стенлі.

Сьогодні огляд розпочинаю з досить цікавого випадку на домашньому матчі "Нью-Джерсі Девілс". Одна з фанаток, як завжди перед початком матчу повинна була проспівати гімн США, але дівчина мабуть через хвилювання збилась, і що стадіон? Почав освистувати? Ні, звичайно. Він підхопив гімн і проспівав його до кінця.

Далі без зайвих коментарів відео цього моменту.

Нешвілл - Рейнджерс 2-4

У господарів Кевін Геєс і Джиммі Візй набрали по два очки та допомогли "рейнджерам" здобути другу перемогу в сезоні.


Едмонтон - Філадельфія 1-2

Гол та передача Вейна Сіммондса допомогли "льотчикам" здобути перемогу над "нафтовиками".


Баффало - Бостон 5-4 ОТ

Два дублі від Пастрняка та Маршенда не дозволили господарям святкувати перемогу над "шаблями" з Баффало, яким в овертаймі приніс перемогу Раєн О'Райллі.


Торонто - Оттава 3-6

Марк Стоун і Дерик Брассар зробили кожен по дублю, а Ерік Карлссон заробив три очки у переможному матчі "сенаторів" з рахунком 6-3 над "кленовим листям" з Торонто.


Піттсбург - Тампа 1-7

"Блискавки" закинули сім шайб у ворота "пінгвінів". Микита Кучеров закинув дві шайби, а Стівен Стамкос набрав 4 пункти (1+3).


Сан-Хосе - Айлендерс 3-5

Андерс Лі закинув два голи, а Джон Таварес набрав три очки (1+2). У підсумку "остров'яни" святкували перемогу над "акулами" 5-3 вдома.


Лос-Анджелес - Колумбус 6-4

В активі Анже Копітара три очки (2+1), а Дастіна Брауна чотири очки (1+3) це дозволило "королям" завдати поразки Колумбусу з рахунком 6-4 на виїзді.


Флорида - Вашингтон 4-1

Гравець "пантер" Вінсент Трочек набрав два очки (1+1), а воротар Джеймс Реймер відбив 41 кидок "столичних" по його воротах та забезпечив перемогу своєму клубові 4-1.


Кароліна - Даллас 3-4

Дубль Тайлера Пітліка та 36-ть сейвів від Бена Бішопа гарантували перемогу Далласу над "ураганами", яким не допомогла навіть заміна воротаря на шостого гравця наприкінці матчу.


Чикаго - Аризона 4-2

Чотири різних гравці "чорних яструбів" та 27-м сейвів воротаря Корі Кроуфорда принесли перемогу чикагцям 4-2.


Міннесота - Калгарі 4-2

Сутер, Сперджен і Винник принесли "дикунам" перемогу в третьому періоді над Калгарі 4-2. Воротар Міннесоти Алекс Сталок відбив в цьому матчі 35-ть кидків.


Сент-Луїс - Вегас 2-3 ОТ

Вільям Карлссон приніс шосту перемогу в семи матчах "золотим лицарям" в овертаймі. Завдяки цій перемозі Вегас встановив новий рекорд ліги серед дебютантів НХЛ за кількістю перемог у стартових матчах регулярного чемпіонату.

І про лідерів за статистикою серед гравців. Стівен Стамкос найбільше набрав очок - 18 він же лідер по результативним передачам - 15, Микита Кучеров лідер по голам - 10, а Анже Копітар за системою плюс/мінус маючи в активі +11 очок.

Серед воротарів Міхал Нойвірт є лідером в двох номінаціях за кількістю пропущених шайб 1,36 та відсотку відбитих кидків 0,957. росіянин Андрій Василевський також є лідером у двох інших номінаціях за кількістю перемог - 7 і кількістю сухих матчів - 1 (правда тут окрім нього ще 11 воротарів мають в активі по 1 перемозі).

Автор: (jphwra)

Статус: Начинающий писатель (124 комментария)

Подписчиков: 0

Комментировать