Шахтар – це Росія?

Темы:
Украинский футбол

Після вчорашнього вчинку Ферейри згадав слова російського актора Серебрякова про те, що «национальной идеей России является наглость, хамство и сила». І що ж ми бачимо, дивлячись на Шахтар? Теж саме. Вся структура клубу - гравці, тренери, керівництво, «журналісти» з «експердами» - вважають, що вони кращі, вони супер, бо вони сильний клюб.

Нахабність та хамство, з яким вони прагнуть стати першим клубом в Україні – зашкалюють. Застосування сили у вигляді підкупу суддів та «кавелка» - теж в їх діях давно стало нормою. Дивує те, що вони дійсно вважають, що попираючи норми моралі вони дійсно зможуть стати популярними. Проведіть аналогії політики кротів з методичкою Кремля: 1. Данбас кормить всю Україну! – Без російського газу всі змерзнуть! 2. «Особливий менталітет» жителів Донбасу – «висока духовність» кацапів. 3. Всю свою політику Росія будує через силу – Шахтар робить теж саме. Чесно вони грати не вміють, бо найчастіше програють. 4. Принцип роботи ЗМІ – такий самий як і в Кремля: звинувачувати інших в тому, що збираєшся робити сам. Так би мовити, удар на випередження. Як Путін кричав, що НАТО хоче захопити Крим – і сам ввів війська. Так само напередодні матчів з Динамо кроти кричать про упередженість суддів проти них в чемпіонаті.

Ми маємо справу з раковою пухлиною - такою собі маленькою росією в Україні, яка отруює життя всьому українському, і не тільки футболу.

Автор: (Attila.Kiev.com.ua)

Статус: Наставник (1469 комментариев)

Подписчиков: 0

54 комментария
Лучший комментарий
  • Old John(Prudic) - Опытный писатель
    14.03.2018 13:58
    Простой шахтар - це Україна! А вот ФК "Шахтар" Ахметова - это прзор Украины!
    • 15
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии