Уже і в Європі доходить .......

Темы:
Мировой футбол

Борис Джонсон закликає бойкотувати турнір.

Міністр закордонних справ Великобританії Борис Джонсон порівняв президента Росії Володимира Путіна з лідером нацистської Німеччини Адольфом Гітлером і закликав бойкотувати ЧС-2018, який цього літа пройде в Росії. З такою заявою глава британського МЗС виступив на засіданні парламенту.

"Путін буде використовувати ЧС-2018 для піару як Гітлер - Олімпіаду в 1936 році.

Моя думка - Англія не повинна брати участь в цьому турнірі. Ми не повинні підтримувати Путіна, який просто використовує турнір для підтримки свого реноме і збільшення популярності, в той час як він безпосередньо несе відповідальність за грубі порушення прав людини", - цитує Джонсона The Guardian.

Також під час свого виступу Джонсон зазначив, що Путін поводиться агресивно і не зважає на думку міжнародних партнерів. Міністр сказав, що Лондон зажадав від Москви забезпечити безпеку британських уболівальників. При цьому, за словами Джонсона, влада країни активно відмовляють людей від поїздки в Росію.

Нагадаємо, що після отруєння в Солсбері колишнього офіцера ГРУ Сергія Скрипаля між Великобританією і Росією вибухнула політична криза, в розрізі якого ЗМІ активно почали обговорювати можливість бойкоту Мундіалю.

Трохи пізніше прем'єр-міністр Великобританії Тереза ​​Мей заявила, що уряд Сполученого Королівства розгляне питання про можливий бойкот ЧС-2018 чиновниками і іншими офіційними представниками в якості одного з можливих заходів по відношенню до Росії у зв'язку з отруєнням Скрипаля.

Автор: (Lvovi4)

Статус: Наставник (1390 комментариев)

Подписчиков: 0

2 комментария
Комментировать