Як можна легко збільшити відвідуваність матчів чемп. України!

Темы:
Украинский футбол

Доброго дня! Вирішив знову написати Вам, бо мені захотілось поділитись з Вами, своїми думками щодо відвідуваності матчів чемп. України, тобто, як ,на мою думку, можна легко збільшити відвідуваність, так от, вхід на стадіон, має бути вільним, як до храму, в певних місцях, на самому стадіоні, повинні бути пункти прийому пожертв від вболівальників на розвиток клубу, якщо команди будуть чесно грати у цікавий та змістовний футбол, то усі стадіони у нас будуть заповнені, а люди, якщо їм сподобається гра, будуть голосувати гривнею, хто дасть гривню, а хто 100 і більше, все буде залежати від гри команди, що зароблять, те і будуть мати!

!! Ще пару слів про те, що усі наші клуби, як і любі підприємства, повинні бути муніципальними, державними, тобто народними, а не у руках олігархів-бариг, а фінансувати клуби, повинні усі підприємства міста, якщо звичайно громаді міста потрібен футбол та місцевий клуб, ось тільки тоді, у нас буде порядок та футбол, інакше, людей на футбол не заманиш і толку не буде!!! Дякую за увагу !

Автор: (andrj-vudvud)

Статус: Опытный писатель (259 комментариев)

Подписчиков: 2

32 комментария
Лучший комментарий
  • bsg lis(bsg.lis) - Эксперт
    29.03.2018 10:47
    Уровень муниципального футбола примерно равен дворовому. Боюсь и ходить будут только друзья и родственники игроков.

    А болельщик при походе на стадион и так голосует гривней и не такая уж цена заоблачная. Дело скорее в популярности самого футбола. На всяких там звезд эстрады стадионы полные и цены не чета футбольным, а люди ходят - вывод проблема таки в популярности самого футбола.
    • 1
Комментировать