Ліверпуль,тепер МЮ---"совпадєніє"?Не думав!

Темы:
Мировой футбол

Манчестер Сіті поступився Манчестер Юнайтед у 33 турі АПЛ. Огляд матчу читайте на сайті "Футбол 24".

Манчестер Сіті вже сьогодні міг офіційно оформити чемпіонство. Для цього підопічним Хосепа Гвардіоли потрібно було перемагати в дербі. Спершу все складалося для них позитивно, але потім Манчестер Юнайтед не дозволив відсвяткувати титул.

"Містяни" з перших хвилин взяли ініціативу в свої руки, однак до середини першого тайму рахунок залишався рівним. На 25 хвилині Манчестер Сіті вийшов вперед – Смоллінг під час подачі кутового не втримав Компані.

Манчестер Юнайтед посипався та швидко пропустив вдруге, коли Де Хеа погано вибив м'яч на Сане, а Гюндоган обігрався зі Стерлінгом і поцілив у кут воріт. До перерви Рахім міг робити перевагу господарів розгромною, однак змарнував дві хороші можливості.

У другій половині зустрічі "дияволи" відродилися та покарали суперника за таке марнотратство. Швидкий дубль Погба – і знову рівновага. Санчес добре розібрався на фланзі, після чого Еррера виконав результативну скидку на Поля – перший гол; Алексіс побачив підключення француза з глибини і виконав відмінне закидання – другий гол.

На 69 хвилині Санчес повторив класну подачу. Тепер вже зі стандарту, вже на Смоллінга. Футболісти Сіті загубили Кріса – він без супротиву розстріляв Едесона – 2:3. Юнайтед здійснив камбек, для якого в першому таймі не було жодних передумов.

Надалі до фінального свистка взяли верх емоції – багато грубих фолів і суперечки. Заміни ніяк не вплинули на підсумковий рахунок зустрічі, хоча на останніх секундах Де Хеа довелося рятувати свої ворота. Манчестер Юнайтед переміг на чужому полі в дербі, набрав 71 очко і закріпився на другому місці АПЛ. Манчестер Сіті – перший з 84 балами.

https://football24.ua/angliya_tag50820

Автор: (Lvovi4)

Статус: Наставник (1390 комментариев)

Подписчиков: 0

2 комментария
Комментировать