"Загнали собаку у буду" (с)

Темы:
Шахтер, Динамо

Блискуча перемога Динамо, якої усі ми так чекали !

Хочеться зараз усіб обійняти та підняти келих шампанського за перемогу Динамо ! Заслужили цю перемогу.

Молодь Динамо перемогла бидловатих бразил Шахтаря. Бо те як поводили себе бразили Шахти на поле, просто викликає у мене злість. Особливо не сподобався момент, коли цей Кайоде на 90+3 підло вдарив по шиї Шабанова.

Ницість та підлість гравців Шахти нікого не дивує.

Також відверто, і це не вперше, розчарував коментатор Кроторогов. Так "облизувати" Шахтар, це треба ще примудритися. Особливо воно казилося, коли арбітр ніяк не хотів вилучати Гармаша. Яка ж прикрість для коментатора, та не тільки для нього, що Ден залишав поле лише з жовтою карткою. Айяйяй, у коментатора через Гармаша після матчу стався певно інфаркт ;)

А чому ж це наш тренер Збірної Андрій Миколайович, такий незадоволений сидів увесь другий тайм ? Невже колишньому динамівцю не подобалося, що його колишня команда перемагала ? Невже приємно йому було сидіти поруч з Дариною Серною та Палкіндим ?

Що ж це я усе про погане ? Ми ж сьогодні перемогли. Але ця перемога нічого не вартуватиме, якщо у наступному турі не переможемо Ворсклу.

Дуже сподобалася сьогодні знов молодь Динамо. Особливо це стосується Бурду та Шабанова. І хто скаже після цього матчу, що у нас немає ким замінити Хачеріді ? Виходить, що є ким замінити.

Захворів Шапаренко, і на його місце вийшов Шепєлєв. І вдало то вийшов. Як дітей обіграв Хочолаву та Стьопу, коли забивав гол.

Бєсєдін дуже старався, вигравши майже усю боротьбу.

А якже сьогодні зіграв Вербіч ? Класного гравця ми придбали.

І тільки мені здалося, що Шахтар вийшов на матч якимось переляканим ? Не чекали напевно такого натиску Динамо з початку матчу.

Також мені дуже сподобалася Гімн України у виконанні цієї чарівної українки-білявки. Голос просто неймовірний.

Також подякуємо нашим ультрас за підтримку ! Увесь матч гучніше вболівали за усіх вболівальників Шахтаря.

Теги:
шахтер новости, динамо киев новости

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

38 комментариев
Лучший комментарий
  • Ivan - Читатель
    14.04.2018 21:11
    По Кайоде....от кротов конечно этого всегда ждешь, что Тайсон и Патрик продемонстрировали по ходу игры....но Кайоде бл...ть.....ты сыграл за команду 3,5 минуты...и сходу себе позволяешь такое...что в очередной раз говорит только об одном...какой же гнилой этот клуб...и как все там пропитано грязью....что человек пробыв там без году неделю, уже ведет себя, как подавляющие большинство...
    по Круторогову.... да не стоит так удивляться...человек сидит на зарплате кротячей...я только улыбаюсь с этого дурачка и большей половины сотрудников этих футболов...
    • 8
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии