"Зоря" Луганськ-95років.

Темы:
Заря

Закінчився ще один Чемпіонат України. Маю бажання висловити подяку команді "Зоря". Не збираюсь надавати огляд ні за гру з Ворсклою ні за всі ігри. Маю бажання привітати!!! Цього року команді- 95 років!!! Дня і місяця немає, тому вітати можна у дудь яку мить протягом року. Гірше з побажаннями..... Поки є одне- найскоріше повернення до дому!

!! Шкода, що неможливо зараз таке здійснити. Йде війна з недосусідськими, так званими "братами" І рідний стадіон топчуть орки. Єдина приємна новина, що роSSия заборонила в"їзд до себе "патріотів" з линиридинири. Дуже радію!!! Це сміття, яке горланило- Ми з росією брати. Котра притягла війну...Воно вже і там не потрібне!! Дуже радію!! А тим, хто збирається їхати на Чемпіонат Світу з їнших регіонів, яку посаду вони не займали в Україні- Їдьте!! Тільки не повертайтесь!! Залишайтесь там поруч їз своїми братками. Тільки пам"ятайте, що на Сході триває Війна з кровоненажерливою роSSиєй. Скільки вже загибло! Скільки вже покалічених! Скільки сиріт! Скільки і зараз щодня гинуть і отримують поранення! Щоб у вас вдома було тихо і спокійно! Їдьте і не повертайтесь!! Кожен загиблий теж ходив на футбол. У кожного була своя команда, за котру вболівав!! А тепер він у могилі, а інший на футбол до братків, котри вбили його! У ЧС- прийме участь- 32команди. 31 з них кожній бажаю тільки пермог. І кожній- стати Чемпіоном Світу. А господарям- тільки програшів!!

Автор:

Статус: Опытный писатель (408 комментариев)

Подписчиков: 5

2 комментария
Лучший комментарий
  • Брюс Всемогутній(BruceWillis) - Эксперт
    20.05.2018 19:51
    Алексу, вітаю !

    Я переконаний, що наш президент ФФУ, члени ФФУ та деякі нардепи однозначно поїдуть на ЧС, бо для них не існує нічого святого :((( Вони - без імені та племені...

    А ось Зорю вітаю з Ювілеєм - з 95-річчям ! Програш Ворсклі - це не привід сумувати. Бо найдивніше інше. Як тільки почалася війна проти мордора, і Зоря поїхала з Луганська, то пішли високі результати та єврокубки. Дивина та й годі.


    • 4
Комментировать