Для кого грає Збірна ?

Темы:
Сборная Украины

Те, що я побачив сьогодні, а також прочитавши коменти під час онлайн-трансляції, коли грала Збірна України, то я просто був "в ауті". І сказати, що я злий, це нічого не сказати.

Матч Албанія - Україна вперше !!! не транслювали на загальньодоступній ТРК"Україні" :( Хоча це громко сказано, що ТРК"Україна" - загальонодоступний канал.

"Ахметівці" вирішили у черговий раз наплювати на вболівальників... і показати матч Збірної України по каналу "Футбол 2", який має можливість дивитися вузька аудиторія :( Ви що собі там дозволяєте ? Так мало того, ці "патріоти" так довго показували перед початком матчу кадри зі святкування Шахтарем взяття Кубку України, і знов не показали Гімн України ;(

Негайно забрати ліцензію у Амета на трансляції матчів Збірної України, і віддати її "Першому Національному" !!! Збірну повинні бачити у кожному селі.

І питань до ФФУ не меньше. Чому знов я чую, як майже увесь стадіон підтримує не Україну, а суперника ? Так було з Марокко, так є і зараз ;( Чому я не можу дивитися матч Збірної України сидячі на стадіоні у Києві, або Львові ? А, я ж забув, декому треба у ресторан дружину повести, тому і поїхали до Франції.

Спочатку ФФУ не може визначитися, чи грати матч з Албанією. Потім вони шукають, де б цей матч зіграти. Далі ахметівське ТБ не показує цей матч по ТРК"Україні". Далі вони не показують Гімн України.

ФФУ та Ахмет-ТБ - зло для Збірної України та українського футболу.

Автор: (BruceWillis)

Статус: Эксперт (51209 комментариев)

Подписчиков: 69

88 комментариев
Лучший комментарий
  • Михаил Янчевский - Эксперт
    03.06.2018 19:37
    Похоже они делают это сознательно, чтобы показать, что они Боги, а народ Украины это сброд. Такая бравада. Думаю конец их будет ужасен...
    • 12
Еще комментарии
Комментировать Еще комментарии